Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Väriä keittiöön OBH Nordican syksyn uutuuksilla

OBH Nordica

Väriä keittiöön OBH Nordican syksyn uutuuksilla

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: OBH Nordica

OBH Nordican syksyssä herkutellaan itse tehdyillä gourmet-hampurilaisilla ja kokeillaan kokkaustaitoja lämpötilatarkkuutta vaativissa kastikkeissa ja leivonnaisissa. Eväsretkellä tai lounastauolla piristävät värikkäät, pieneen tilaan taittuvat lounasrasiat.

2-in-1 Thermometer Celsius Whisk  pallovispilä digitaalisella lämpömittarilla on täydellinen varuste jokaiseen keittiön. Vispilän avulla valmistat kaikki tarkkaa lämpötilaa vaativat kastikkeet juuri oikean lämpöisiksi. Lämpömittaria voi käyttää myös erillisenä, ilman vispiläosaa, kaikessa ruoanlaitossa. Tuote näyttää lämpötilan muutamassa sekunnissa (mittausalue -50 asteesta 200 asteeseen).

Värit: vihreä (4778) ja musta (4779).
Hinta: 29,90 €
Saatavilla: OBH Nordica -verkkokauppa, www.obhnordica.fi 

Keittiön piristävin uutuus on Bahama-fiilistä tuova Miami Blender -tehosekoitin keltaisen, oranssin ja turkoosin väreissä. Miami Blender sekoittaa helposti muun muassa  smoothiet ja keitot sekä murskaa jääpalat. Teho 500 W. Laitteessa on 2 nopeutta ja pitoasento. Lasikannun tilavuus 1 L.  Irrotettava terä ruostumatonta terästä. Lasikannu ja terä ovat konepestäviä. 

Värit: Steel (7753), Suntrap (7754), Peach Crush (7755), Lagoon (7756)
Hinta: 49,90 €, steel 54,90 €
Saatavilla: Lokakuun  puolivälissä. Tuotteita myyvät hyvin varustellut hypermarketit, tavaratalot  ja alan erikoisliikkeet kautta maan.

Kokoontaitettavat, silikoniset Flexy-lounasrasiat, shokeeraavissa neonväreissä säästävät tilaa kaapissa tai laukussa. Rasiat soveltuvat käytettäviksi mikroaaltouunissa ilman kantta ja ovat konepesun kestäviä. Paraben free. Pakkaus sisältää kolme rasiakokoa : 0,4 L, 0,8 L ja 1,2 L.

Hinta: 29,90 € (tuotenumero 8802)
Saatavilla: obhnordica.fi verkkokauppa

– Ihmisten innostus kotona kokkaamiseen ja gourmet-tasoisen ruoan valmistamiseen kotikeittiössä on kasvussa. Hampurilainen on hyvä esimerkki ruoasta, joka on äskettäin syntynyt lähes uudelleen siirtyessään pikaruokaloista huippuravintoloiden tarjoamaksi lähiruoaksi, OBH Nordican maajohtaja Heidi Stirkkinen kertoo.

OBH Nordican Quick Burger -hampurilaisgrilli on oiva apulainen gourmet-hampurilaisen valmistamiseen kotona. Laite kypsentää tarttumattomaksi pinnoitetuilla parilalevyillä kaksi hampurilaispihviä kolmessa minuutissa. Merkkivalot osoittavat kun virta on päällä ja kun laite on käyttövalmis. Mukana pihvimuotti täydellisten hampurilaispihvien valmistamiseen. Irrotettava rasvan valumisastia ja liitosjohdon säilytystila.

Hinta: 59,90 € (tuotenumero 7118)
Saatavilla: Lokakuu 2015. Tuotteita myyvät hyvin varustellut hypermarketit, tavaratalot  ja alan erikoisliikkeet kautta maan.

Kuvat (tuotenumerolla): https://www.obhnordica.fi/mediapankkiimme

Lisätiedot ja kuvauslainat:
Pauliina Pirinen
OBH Nordica Finland Oy
Pauliina.pirinen@obhnordica.fi
Puh:  (09) 8946 1525

Liitetiedostot

OBH Nordica on innovatiivinen pohjoismainen pienkoneita maahantuova yritys, jonka toiminta on lähtöisin Tanskasta ja Ruotsista. OBH Nordica on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2002, jolloin ruotsalainen Nordica ja tanskalainen OBH fuusioituivat. Nykyisin yrityksellä on maaorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. OBH Nordica -konsernin yhteinen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 81 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 150 henkilöä. OBH Nordican pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs