Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Uusia innovaatioita maalämpölämmitykseen kotimaisin voimin

Scanoffice Oy

Uusia innovaatioita maalämpölämmitykseen kotimaisin voimin

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2012 klo 09:00
Julkaisija: Scanoffice Oy

Suomalaiset Scanvarm-maalämpöpumput tuovat uusia innovaatioita maalämpölämmitykseen. Edistynyt tekniikka syöttää jatkuvasti lämmintä vettä lämmitysvesikiertoon ja näin vältytään pattereiden naksumiselta, mikä on usein koettu maalämpöpumppujen ongelmaksi. Laitteiden tyylikäs ulkonäkö on menestyneen tamperelaisen muotoilutoimiston käsialaa.

Scanvarm-maalämpöpumpun kehittynyt tulistustekniikka nostaa käyttöveden lämpötilan korkealle ja tästä syystä kalliin sähköenergian käyttö saadaan minimoiduksi. Malleja on neljä, tehoalueella 7-12 kW.

Maalämpöpumppujen suosio kasvaa Suomessa edelleen. Vuonna 2011 Suomessa toimitettiin n. 8000 maalämpöpumppua pääasiassa omakotitalojen lämmitysjärjestelmiksi. Vuonna 2012 määrät kasvoivat 14 000 kappaleeseen. Ja kasvu jatkuu edelleen. Uusin Suomen lämpöpumppuyhdistyksen tilasto ajanjaksolta 1-6/2012 näyttää kasvua vielä edellisvuoteenkin verrattuna.

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Olli Pelander
puh. 050 577 0888

Tekninen asiakaspalvelupäällikkö Teijo Syväkangas
puh. 0400 904 543

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

on eräs Pohjois-Euroopan suurimmista ilmastointilaitteiden ja ilmalämpöpumppujen maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä erilaiset varaosa– ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.
www.scanoffice.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs