Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Uusi linkki kuviin - Joanna Laajiston suunnittelema Lundia System antaa tilaa luovuudelle

Lundia Oy

Uusi linkki kuviin - Joanna Laajiston suunnittelema Lundia System antaa tilaa luovuudelle

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2014 klo 11:10
Julkaisija: Lundia Oy

Joanna Laajiston suunnittelema Lundia System antaa tilaa luovuudelle


Lundia Classicin hyllyt, lokerot, laatikostot ja kaapit tarjoavat säilytystilaa kaikelle mitä keksiä saattaa.
Jotain on kuitenkin puuttunut: liikuteltava säilytyslaatikko, joka sopii yhteen klassisen mäntypuisen hyllykön kanssa.
Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston suunnittelema Lundia System on kolmen erikokoisen rasian sarja. Laatikot toimivat sekä yhdessä että erikseen.    


”Lundialta on jo pitkään toivottu pientä säilytyskalustetta joka sopii nimenomaan Lundia Classiciin. Perusmateriaali on sama, mutta maalattu pinta tuo uutta ilmettä mäntyyn”, Laajisto kertoo.
Puun syyt kuultavat kauniisti läpi savunharmaaksi, tummansinisiksi ja mintunvihreiksi maalatuissa laatikoissa. Sisäpuolelta kaikki laatikot on jätetty luonnonpuun värisiksi.


”Lundia System on saanut inspiraationsa paperiarkkien mittasuhteista. Kaikki kolme laatikkoa menevät kauniisti sisäkkäin, mutta myös loksahtavat kuviollisiksi pinoiksi”, jatkaa Laajisto.
Käsityönä valmistetut Systemit sopivat hyllyyn, mutta seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä. Kansi on perinteinen liukuovi, josta tulee mieleen vanhan ajan penaalit tai korulaatikko.


”Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Lundian kanssa. Halusin luoda heille esineen, joka heijastaa Lundian perusfilosofiaa. Käytännöllinen ja rehellinen tuote voi olla myös kaunis. System soveltuu hyvin sekä Lundian uudistuneeseen ilmeeseen että klassikkotuotteisiin”, Laajisto kertoo.


Lundian ja Joanna Laajisto Creative Studion yhteistyö jatkuu myös syksyn Habitare -messuilla, jossa Lundia System lanseerataan yleisölle.


Lehdistökuva Joanna Laajistosta Lundia System -laatikoiden kanssa, löytyy tästä:

https://www.dropbox.com/sh/itxtdi3962zjy0n/AABazXE2M6D-VDmKD6T2ji-Ha

System -laatikoiden tuotekuvat tulevat elokuussa.

 


Lisätietoja antavat mielellään:

Michaela von Wendt
Toimitusjohtaja, Lundia Oy
michaela.vonwendt@lundia.fi
050 58 22 585

Lotta Fagerlund
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Lundia Oy
lotta.fagerlund@lundia.fi
040 84 33 999

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.

Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin, joka on perheyritys. Tällä hetkellä lundialaisia on noin 40, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia alihankkijoita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs