Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Tervetuloa festarihäihin huomenna perjantaina 22.7.

Asokodit

Tervetuloa festarihäihin huomenna perjantaina 22.7.

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2016 klo 13:14
Julkaisija: Asokodit

Suomen suurimmat kesähäät tanssitaan huomenna perjantaina 22.7. Tikkurila Festivaaleilla, kun Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki sanovat ”Tahdon” kymmentuhatpäisen festivaaliyleisön edessä. Emilia ja Ville saavat toisensa klo 15.00 festivaalin päälavalla.

Seremonian toimittaa Tikkurilan seurakunnan pappi Satu Huttunen. Hääjuhlaa tuore aviopari ja heidän kutsuvieraansa viettävät erityisessä hääloungessa nauttien ruuasta, juomasta ja festivaaliesiintyjistä. 

Festarihäitä viettävä pariskunta valittiin avoimen kilpailun kautta. Paikkaa alttarilla tavoitteli 37 paria, joista hääjärjestäjät valitsivat viisi yleisöäänestykseen. Yleisön äänestysaika päättyi 10.7. Hääpariehdokkaat keräsivät kaikkiaan huimat 14 000 ääntä. Yleisön suosikiksi nousivat Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki 5500 äänellä. Hääjärjestelyistä vastaavan Asokotien markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen kertoo, että ihmisten kiinnostus festarihäitä kohtaan ylitti odotukset moninkertaisesti.

Voittajapari hurmasi yleisön esittelyllään. – Olemme energisiä, rohkeita, huumorintajuisia, elämänmyönteisiä ja onnellisia, morsian Emilia Lahtinen kuvailee itseään ja tulevaa puolisoaan.

Festarihäiden järjestäminen perustuu Asokotien haluun auttaa nuoria pareja elämän alkuun. Sama ajatus näkyy myös Asokotien lupaamassa häälahjassa: hääpari saa perheelleen parhaiten sopivan asokodin vuodeksi käyttöön. 

 

Median edustajat ovat tervetulleita Tikkurila Festivaaleille seuraamaan Emilian ja Villen festarihäitä perjantaina 22.7.2016.

Median tulee ehdottomasti akreditoitua festivaaleille ennakkoon sivun https://www.tiketti.fi/Tikkurila-Festivaali-2016-PRESS-akkreditointi/154993 kautta. 

Paikalle Tikkurila Festivaalien sisäänpääsyyn kannattaa saapua viimeistään klo 14.00. Hääseremonia alkaa Vantaan Energia -lavalla klo 15.00.

Hääparia on mahdollista haastatella ennen tai jälkeen hääpäivän. Haastattelupyynnöt vastaanottaa hääparikoordinaattori Milla Pesonen, p. 041 507 2519, milla@tikkurilafestivaali.fi.

 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Hääparin haastattelupyynnöt: hääparikoordinaattori Milla Pesonen, p. 041 5072519, milla@tikkurilafestivaali.fi, Tikkurila Festivaali

Asokodit, markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen, p. 020 161 2235, jaana.lahtinen@asokodit.fi

Tikkurila Festivaali, mediavastaava Tomi Lindblom, p. 040 528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

 

Hääpari ja festarihäiden järjestelyt: onnellaonosoite.fi

Tikkurila Festivaali: tikkurilafestivaali.fi

 

Festarihääparin kuva: Vastavirta

 

Liitetiedostot

Asokodit kuuluu Asuntosäätiö konserniin ja Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö on alueiden ja monipuolisen asuntotuotannon kehittämiseen erikoistunut rakennuttaja ja kiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiö toimii 31 paikkakunnalla Suomessa ja rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa erityyppisillä omistusmuodoilla. Konsernin omistuksessa on tällä hetkellä 16.500 asuntoa, joista pääosa on asumisoikeutta. Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs