Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Supermessut-startti: Serlachius-museot sekä Temolan Viinitila palkittiin

Tampereen Messut

Supermessut-startti: Serlachius-museot sekä Temolan Viinitila palkittiin

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 10:00
Julkaisija: Tampereen Messut

Koko perheen tapahtumaviikonloppu Supermessut käynnistyi perjantaina Tampereella. Puutarha-, Kotimaan Matkailu- ja Keräily-messut sekä uusi ohjelmallinen ruoka- ja juoma-alue April Fest tarjoavat kolmen messuhallin verran elämyksiä, ideoita ja runsaasti ohjelmaa ostosmahdollisuuksia unohtamatta. Messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 15.–17.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.  

Perjantaina aamupäivällä Kotimaan Matkailun Ammattilaisaamussa jaettiin tunnustuksia yrittäjille. Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2016 -tunnustuksen sai Mäntässä sijaitseva Serlachius-museot. Palkinnon vastaanotti kehitysjohtaja Päivi Viherkoski. Tunnustuksen ojensi palkintoraadin puolesta media- ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Jari Ahjoharju VisitFinlandista. Lue lisää Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2016 -mediatiedotteesta.

Lepaalla 12.4.2016 järjestetyn Suomen Tilaviinikilpailun sato julkistettiin messuilla. Vuoden 2016 parhaaksi tilaviiniksi valittiin Niiniviini, joka tulee Saimaalta; Puumalan Niinisaaresta, Temolan viinitilalta. Kilpailu järjestettiin yhteistyössä Suomen viiniyrittäjät ry:n kanssa ja siihen osallistui 52 tilaviiniä ja 6 likööriä. Palkinnon jakoi Suomen Viiniyrittäjät ry:n puheenjohtaja Jorma Keijonen. Tunnustuksen ottivat vastaan Matti Hytti ja Sisko Salo Temolan viinitilalta.
Lue lisää Suomen Tilaviinikilpailun 2016 mediatiedotteesta.  

Ensimmäistä kertaa järjestettyyn Kotimaan Matkailun Ammattilaisaamuun kokoontui yli 200 ammattilaista. Tilaisuudessa matkailun kasvusta ja uudistumisesta puhui matkailun erityisasiantuntija Nina Vesterinen työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä Rimma + Laura -matkablogin kirjoittajat kertoivat blogimarkkinoinnista. Lisäksi hyvinvointivalmentaja Oona Tolppanen kiteytti ajatuksiaan yrittäjyydestä ja terveellisistä elämäntavoista.

Nähtävää kukkasidonnasta mobiilipuutarhaan – Suomi-viihteen tähtiä ja lasten suosikkihahmoja

Kukkasidonnan SM-kilpailut käydään Puutarha-messujen yhteydessä perjantaina ja lauantaina. Luvassa on show-töitä sekä tietoa kukkasidontatöiden käytöstä. Messuilla nähdään myös Omatarhurin auton lavalle pystyttämä hauska mobiilipuutarha, ammattilaisten toteuttamat näyttävät yleiskoristelut ja inspiroivat mallipihat sekä tunnelmoidaan puutarhajuhlia. Kävijät pääsevät itse stailaamaan mieleisensä parvekkeen, Ahlmanin puutarhakoulu tutustuttaa puutarhanhoidon aakkosiin ja Martat neuvovat yrttien kasvatuksessa.

Keväiset Supermessut tarjoavat elämyksiä, ideoita, uutuuksia sekä tietoa, tuotteita ja palveluita puutarhanhoidosta, kotimaanmatkailusta sekä keräilystä. Viikonloppu vilisee tähtiesiintyjiä ja päivät ovat täynnä ohjelmaa. Lavalla nähdään muun muassa Arttu Harkki, Saimi Hoyer, Roope Salminen, Olli Äkräs, Eppu Salminen, Anneli Ranta, Jyrki Anttila, Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi sekä bilebändi Scandinavian Hanks ja Laura Moisio duo. Ohjelmassa on stand up -komiikkaa sekä musiikki-, tanssi- ja teatteriesityksiä. Lasten Supermessuilla viihdyttävät Maltti ja Valtti, Hilarius Hiiri, Risto Räppääjä ja Muumit.     

Radio SUN lähettää livelähetyksen Supermessuilta lauantaina klo 10–15. Radio SUN Cafe -ohjelmassa kuullaan esiintyjien haastatteluja ja messutunnelmia. Tampereen taajuus 107,8 MHz, netissä radiosun.fi.

Tutustu messujen koko tarjontaan ja ohjelmaan: www.supermessut.fi – tunnelmia, kuvia ja videoita myös somessa #Supermessut.

Mediamateriaalit, kuvat, videot: www.supermessut.fi (Medialle) / tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki

LISÄTIEDOT: www.supermessut.fi
Blogi: blogi.supermessut.fi, Facebook: www.facebook.com/supermessut
Twitter: @TampereenMessut, #Supermessut, #Puutarha, #KotimaanMatkailu, #AprilFest, #Keräily.

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Pauliina Lindgren, projektipäällikkö, p. 050 516 4004, @PauliinaLindgre  
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs