Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Suomalainen uutuusbrändi LuinSpa sai innostuneen vastaanoton Isossa-Britanniassa

LuinSpa

Suomalainen uutuusbrändi LuinSpa sai innostuneen vastaanoton Isossa-Britanniassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 10:53
Julkaisija: LuinSpa

Uusi suomalainen kodin spa -brändi LuinSpa esittelee innovatiivisia tuotteitaan parhaillaan Ison-Britannian Spring Fair International -messuilla tavoitteenaan löytää uusia jälleenmyyjiä ja lähteä valloittamaan uutta markkina-aluetta. Iso-Britannia on Euroopan suurin vähittäiskaupan markkina-alue, ja Birminghamissa järjestettävät Spring Fair -messut ovat suurimmat lahja- ja kodintuotteiden ammattilaismessut Isossa-Britanniassa. Tällä hetkellä LuinSpalla on Suomessa ja ulkomailla jo kymmeniä jälleenmyyjiä ja määrä kasvaa viikoittain.

– On jälleen kerran hienoa huomata, että myös täällä asiakkaat tulevat sanomaan ettei vastaavaa brändiä löyty. Esimerkiksi spamekko ja hiuspyyhe herättävät ohikulkijoissakin ihastelua ja ahaa-elämyksen. Tuntuu upealta, että jo nopealla silmäyksellä asiakkaamme näkevät sen, mitä olemme sinnikkäästi rakentaneet kuluneet kolme vuotta; laatu, tyylikkyys, innovatiivisuus ja käytännöllisyys kohtaavat tuotteissamme, kertoo Mari Luodes, toinen LuinSpan perustajista, paikan päältä Birminghamista.

Toukokuussa 2015 verkkokauppana aloittaneelle LuinSpalle oli heti alussa selvää, että LuinSpasta lähdetään rakentamaan kansainvälistä brändiä. Verkkokaupan toiminnot ja logistiikka on suunniteltu kansainvälisen toiminnan tarpeisiin. LuinSpa pystyy toimittamaan tilaukset Isoon-Britanniaan ja 14 muuhun maahan noin viikossa. Seuraavaksi tavoitteena on kehittää jakeluverkostoa paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

LuinSpan missiona on tuoda hemmottelevia spa-hetkiä jokaiseen kotiin laadukkailla ja innovatiivisilla pyyhetuotteilla. Idea LuinSpan tuotteisiin, kutenhiuspyyhkeeseen ja spamekkoon, kumpuaa useimmiten pienistä arjen ongelmista, joihin halutaan tarjota tyylikäs ja laadukas ratkaisu.

Lisätietoja:

Noora Mustajärvi
noora.mustajarvi@luin.fi
041 469 5365
 

LuinSpa on uusi suomalainen inspiroiva ja hemmotteleva laatumerkki, joka keskittyy tuomaan spa-tunnelmaa jokaiseen kotiin. LuinSpa tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuonetekstiilejä sekä sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille  jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

www.luinspa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs