Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Sisustusyhteisö StyleRoom kasvaa 10 uudella sisustusblogilla

A-lehdet Oy

Sisustusyhteisö StyleRoom kasvaa 10 uudella sisustusblogilla

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2015 klo 08:51
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehtien StyleRoom jatkaa kasvuaan: nyt StyleRoom-blogien joukkoon liittyvät mm. Muita ihania-, Projekti Verkaranta- ja Elämää Villa Honkasalossa -blogit.

Sisustusyhteisö Styleroom.fi koostaa yhteen jo 14 inspiroivan sisustusbloggaajan tuoreimmat sisällöt. Sisustusblogien verkostoon liittyvät uudet blogit: Muita ihania, Projekti Verkaranta, Elämää Villa Honkasalossa, Hajottamo, Pikkutalon elämää, Domargård - Villa Olivia, Sateenkaaria ja Serpentiiniä, Nuapurissa, Kaksin kaksiossa ja Kirpparikeijun kotona.

Yli 90 blogia halusi StyleRoomin yhteistyöblogiksi

StyleRoom kartoitti kesän aikana Suomen sisustus-, perhe- ja remontointiblogien kenttää. ”Saimme yli 90 loistavaa hakemusta avoimessa haussa”, palvelun verkkopalvelupäällikkö Anna Kurkela kertoo. ”Näiden sisustus- ja kotiaiheisten blogien joukosta olemme valinneet nyt 10 uutta tyyliltään erilaista ja kiinnostavaa blogia olemassa olevien blogiemme rinnalle”, Kurkela jatkaa.

Uudet StyleRoom-yhteistyöblogit edustavat monipuolisesti erilaisia sisustustyylejä ja elämäntapoja ja täydentävät hienosti StyleRoomin Sisustaminen kuuluu kaikille -ideologiaa. Bloggaajista löytyy niin sisustamisen, remontoinnin kuin entisöinnin ammattilaisia ja monipuolisia perheblogeja.

Sisustusinspiraatiokuvien jakamiseen perustuva StyleRoom laajeni sisustusblogeihin keväällä 2015, kun StyleRoomin yhteyteen luotuun blogiverkostoon liittyivät nimekkäät pitkän linjan sisustusblogit Hunajaista, Vihreä Talo, Diagnoosi sisustusmania ja Tarja's Snowland.

Sisustusyhteisö StyleRoomilla on jo 5 700 rekisteröitynyttä sisällöntuottajaa ja palvelun viikkotavoittavuus on 26 000*.

Tutustu StyleRoom-blogeihin www.styleroom.fi/blogs

Lisätiedot: A-lehdet Oy, verkkopalvelupäällikkö Anna Kurkela, verkkopalvelupäällikkö, p. 050 438 0815, anna.kurkela@a-lehdet.fi

 

*TNS Metrix Paneeli, vko 39–42/2015)

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy, sisältömarkkinointitalo A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop ja mainosverkkoratkaisuihin erikoistunut Improve Media Oy.

StyleRoom on Suomen inspiroivin sisustusyhteisö, jossa pääset kurkistamaan tuhansien suomalaisten koteihin, kymmenien tuhansien valokuvien välityksellä. StyleRoomin sisällön tekevät käyttäjät - sinä ja minä. Tule mukaan! www.styleroom.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs