Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Sisustusarkkitehti Marko Paananen ideoi valaistusratkaisuja KotiVisio-messuilla

Tampereen Messut

Sisustusarkkitehti Marko Paananen ideoi valaistusratkaisuja KotiVisio-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2013 klo 14:57
Julkaisija: Tampereen Messut

KOTIVISIO 2013 HIVELEE AISTEJA JA TARJOAA SISUSTUSVINKKEJÄ

Uusi kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio järjestetään 4.–6.10.2013 Tampereella. Osastot, näyttelyt, ohjelma ja esiintyjät tarjoavat kävijöille kekseliäitä sisustusratkaisuja ja persoonallisia yksityiskohtia. Tapahtuma inspiroi niin pieneen pintaremonttiin kuin mittavampaankin projektiin. Samaan aikaan KotiVision kanssa toteutetaan Tampereen Taidemessut ja keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma Keräily Syksy. Tapahtumakokonaisuus saa käyttöönsä myös syksyllä valmistuvan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uuden E-hallin.

– Viihtyisä koti täyttää arjen vaatimukset ja asukkaidensa tarpeet, mutta on myös tunnelmallinen. Sekä käytännöllisyys että kokonaisvaltainen viihtyvyys onkin otettu messujen suunnittelussa huomioon toisiaan täydentävinä teemoina. Uutuutena messujen näyttelyalueelle rakentuu muun muassa neljän elämyksellisen huoneen kokonaisuus. Huoneissa vierailija voi oikeasti aistia tuoksuja, tuntea veden solinaa ja kuunnella tuulen huminaa. AvainSisustuksen suunnittelemissa ja toteuttamissa huoneissa kodinsisustaja voi siis innostua katsomaan omaa kotiaan muutenkin kuin tavaroilla täytettävinä huoneina: tunnelmina ja tiloina, jotka rauhoittavat, aktivoivat ja inspiroivat, kertoo projektipäällikkö Annina Niemi Tampereen Messut Oy:stä.

Konkreettisia neuvojakaan ei messuilta tule puuttumaan, sillä työnäytöksistä ja tietoiskuista voi ammentaa oman kodin sisustussuunnitelmiin soveltuvia toteutuskelpoisia ja käytännönläheisiä ideoita. Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen sisustusalan opiskelijoiden neuvontapisteet tarjoavat räätälöityä neuvontaa mieltä askarruttaviin sisustusongelmiin.

KotiVisio esittelee ratkaisuja arjen sisustuspulmista valaistukseen ja sisäilman laatuun

Kodin valaiseminen erilaisilla valonlähteillä on viihtyisän kodin korvaamaton tunnelmatekijä. Onnistunut valaisu vaatii tietämystä lukemattomista eri vaihtoehdoista, jotka mahdollistaa muun muassa monipuolistunut LED-tekniikka. Messulauantaina paneudutaan kodinvalaisun eri vaihtoehtoihin ja muihin arjen sisustuspulmiin tunnetun sisustusarkkitehti Marko Paanasen johdolla.

Ajankohtainen teema on myös sisäilma, joka tulee olemaan yksi messuilla puhuttavista keskustelunaiheista. Ekokumppanit Oy ja Sisäilmayhdistys ry järjestävät yhdessä Tampereen Messut Oy:n kanssa aihetta pintaa syvemmältä käsittelevän tilaisuuden, joka kokoaa yhteen asiantuntijoita ja aiheita eri lähtökohdista. Puheenvuoroissa pohditaan muun muassa sitä, kuinka huolehtia hyvästä sisäilmasta, kuinka huoltaa ilmalämpöpumppua oikein ja käydä asuntokauppoja avoimesti ja riidattomasti.

SUN Radio ja Tampereen Messut luovat messuille uudenlaisen mediatuotteen

KotiVisio-messuilla kuullaan ensimmäistä kertaa tilaisuuteen räätälöity äänimaisema, kun SUN Radio ja Tampereen Messut Oy aloittavat uudenlaisen yhteistyön. Kyseinen tuote on Suomessa ainutlaatuinen ja nostaa tietyt messut sekä niiden sisällöt erityiseen valokeilaan Pirkanmaan alueella. Yhteistyön ansiosta näytteilleasettajille saadaan käyttöön radio- ja messumainontaa sekä mahdollisuus kauppakeskusmainontaan Pirkanmaalla. Lisätietoa SUN Radion ja Tampereen Messujen lehdistötiedotteessa 11.6.2013: www.kotivisiomessut.fi (Medialle).

Samaan aikaan Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy

Kolmannen kerran toteutettavat Tampereen Taidemessut ovat nopeasti vakiinnuttaneet paikkansa suosittuina taidehankintojen ja -harrastamisen erikoismessuina, jotka tuovat taiteen lähelle suurta yleisöä. Pääosin kuvataidetta esittelevillä messuilla nähdään myös video- ja valokuvataidetta sekä veistoksia. Ohjelmassa on taiteilijahaastatteluja, tietoiskuja, taideraateja ja työnäytöksiä. Taidekaraokessa ja taidetuokioissa messuvieraat pääsevät itse tekemään taidetta. Messuilla on esillä ja myynnissä lukuisten taitelijoiden töitä. Keräily Syksy on keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma, joka järjestetään jo 43. kerran.

Mediamateriaalit: Lehdistötiedotteet löytyvät tapahtuman mediasivuilta www.kotivisiomessut.fi (Medialle).

LISÄTIEDOT: www.kotivisiomessut.fi, www.tampereentaidemessut.fi, www.kerailymessut.fi
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Annina Niemi, projektipäällikkö, p. 040 481 2220,
annina.niemi(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Eeva Suutari-Saatsi, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
eeva.suutari-saatsi(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs