Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Rakkaudesta suunnitteluun, innovaatioon ja unelmiin - .TEBIAN & gloryfy-särkymättömät aurinkolasit

gloryfy

Rakkaudesta suunnitteluun, innovaatioon ja unelmiin - .TEBIAN & gloryfy-särkymättömät aurinkolasit

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 10:13
Julkaisija: gloryfy

 

SUOMALAISEN SUUNNITTELIJAN JA ITÄVALTALAISEN INNOVAATION LIITTO

Kyllä, suomalainen suunnittelija voi tehdä yhteistyötä ulkomaisen innovatiivisen merkin kanssa. Teppo Lakaniemi uskoo tekoihin, ei puheisiin. Hän on onnistunut viidessä vuodessa luomaan kutsumanimestään ”Tebian” modernin käsityöläisbrändin, jonka ympärille rakentuu myös lifestyle tuoteperhe.  Kun Teppo tutustui ensimmäisen kerran itävaltalaiseen, aurinkolasimaailman mullistavaan särkymättömään gloryfy:n, johti se heti tekoihin. Nyt tänä keväänä näiden kahden yhteistyön tuloksena on gloryfy .TEBIAN aurinkolasit.

.TEBIAN valmistaa pääsääntöisesti puusta mittatilaushuonekaluja niin yksityisille ihmisille kuin ravintoloiden sisustuksiinkin. Merkin ympärille rakentuu kuitenkin ihan oma lifestylemallisto ja filosofia, joka on löytänyt suuren uskollisen kuluttajaryhmänsä. Teppo innostui gloryfy:n uudesta materiaalikeksinnöstä ja lasivalikoimasta heti. Vain yksi asia puuttui, hän halusi suunnitella black on black –aurinkolasit.

” Minulta on kysytty monesti, miksi en tee aurinkolaseja puisella kehyksellä. Tässä ei kuitenkaan olisi ollut mitään uutta. Gloryfy:n materiaali on uniikki ja innovatiivinen ja fiilistelin sitä heti. Haluan omien tuotteittenikin olevan juuri tällaista filosofiaa. Merkit sopivat yhteen hyvin. Lisäksi tietäähän sen, kun lähtee perjantaina ni lasit on rikki sunnuntaina.”

Itävaltalainen nuori aurinkolasimerkki innostui .TEBIAN:n tarinasta ja hänen ideastaan tehdä mattamustat .TEBIAN:n näköiset aurinkolasit. Myös gloryfy on innovatiivinen pieni yritys, joka todella on luonut jotain uutta. Muistimateriaalin ansiosta laseja voi taivuttaa ja vääntää, mutta lasi palautuu aina ennalleen. Myös linssit taipuvat ja silti niitä saa vahvuuksilla ja optiikka on huippulaatuista.

Näissä kahdessa tuotemerkissä ja niiden perustajissa on paljon samaa. Gloryfy:n perustanut Christoph Egger kehitteli pelottomasti materiaaliaan neljän vuoden ajan kunnes se toimi täydellisesti. Teppo suhtautuu omaan työhönsä yhtä intohimoisesti, se on intohimo, ja elämä. Tuotteissa kaiken pitää olla loppuunasti mietittyä.

Tiedustelut:

www.tebianstore.com

press@tebian.fi

www.gloryfy.com

Kitty Teeriaho, Bonge oy

kitty@bonge.fi, +358503642755

Liitetiedostot

gloryfy - unbreakable eyewear on itävaltalainen särkymättömien aurinkolasien valmistaja. Mullistavan muistimateriaalin ansiosta näitä laseja saa taivuttaa, lasit palaavat aina muotoonsa. Mallistosta löytyy lasit niin kadulle kuin kaikkiin urheilulajeihinkin mukaanlukien laskulasit. Lisäksi gloryfy on optista huippulaatua ja laseja saa myös vahvuuksilla. Brändin ympärille on suomessa kerääntynytkin hieno perhe eri alojen huippuja, jota ovat kaikki omalla tavallaan särkymättömiä asenteeltaan ja taidoiltaan. 

Bonge Oy on toisesa polvessa toimiva iloinen ja aktiivinen perheyritys, joka tuo maahan lifestyle- ja ulkoilumerkkejä. Vastuullinen toiminta, laatu, ympäristönkunnioittaminen ja laadukkaan vapaa-ajan edistäminen ovat arvoja, jotka näkyvät kaikissa edustamissamme merkeissä. 

www.bonge.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs