Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Rakennus- ja LVI -messut starttaavat huomenna Porin Karhuhallissa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Rakennus- ja LVI -messut starttaavat huomenna Porin Karhuhallissa

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2014 klo 16:35
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Porin rakennus- ja LVI-messut järjestetään perinteisesti nyt viikonloppuna Porin Karhuhallissa.

Messuilla on yli 150 näytteilleasettajaa laajalta rintamalla rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä talotekniikkaan liittyen.

Viime vuonna messuille lanseerattua sisustuskorttelia on laajennettu tänä vuonna merkittävästi. Korttelissa on Satakunnan johtavien sisustussuunnittelijoiden sisustamia osastoja. Lisäksi tuotteitaan esittelevät lukuisat sisustusliikkeet.

Krista Kiuru asuntomessupaneelissa

Uudistuneessa messuohjelmassa on paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista: puurakentamisesta ja vuoden 2018 asuntomessuista, jotka järjestetään Porissa. Lauantain paneelissa on mukana myös porilainen opetusministeri Krista Kiuru.

Lisäksi  messujen ohjelmassa on lukuisia työnäytöksiä, joita tarjoillaan TV:stä tuttujen Arin ja Kirsin -kotiremppojen toimesta. Sunnuntaina järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka varat menevät lyhentämättömänä Icehearts Satakunta ry:lle. Messut juontaa Turkulainen kiinteistövälittäjä ja mediapersoona Jethro Rostedt.

Järjestäjinä SAMKin opiskelijat

Porin rakennus- ja LVI-messut järjestää Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry. Yhdistyksen jäsenet ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun neljännen vuosikurssin opiskelijoita, jotka tekevät täyspäiväisesti töitä messujen eteen koko lukuvuoden. Opiskelijat hoitavat kaikki messujen järjestelyt aina sopimuksista käytännön toteuttamiseen.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa kaikki tervetulleiksi messuille! 

Lisätietoja:

Kai Randell, messupäällikkö
Porin Rakennus- ja LVI –messut 2014
045 3136 117
randell.messut@samk.fi
www.porinrakennusmessut.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs