Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Pukukirppis 23.9. vanhalla teatterilla

Lappeenrannan kaupunki

Pukukirppis 23.9. vanhalla teatterilla

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2015 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginteatteri myy vaatteita ja tarpeistoa keskiviikkona 23.9. klo 11–17. Pukukirppis pystytetään tuttuun tapaan teatterin ala-aulaan ja sisään ostoksille pääsee pääovista (Valtakatu 56). 

Hinnat ovat edulliset ja maksuvälineenä käy vain käteinen. Mukaan kannattaa varata kolikoita ja oma kassi. Myynnissä on pääasiassa teatterin näytelmissä käytettyjä vaatteita, mutta myös tarpeistoa. 

Kaupunginteatterin edelliset tyhjennysmyynnit ovat olleet toukokuussa ja syyskuun alussa. Molemmat kirpputorit ovat saaneet aarteiden metsästäjät mainiosti liikkeelle. Uniikkia puvustoa ja haluttua tarpeistoa myydään, koska Lappeenrannan kaupunginteatteri valmistelee muuttoa uusiin tiloihin Kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosaan. 

Syyskaudella, ennen uusiin tiloihin pääsyä, kaupunginteatteri esittää Kehruuhuoneella ja Lappeenranta-salissa Timo Sokuran johdolla. Uudessa teatterissa nähdään ensimmäinen ensi-ilta Mummo pienellä näyttämöllä marraskuussa. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunginteatterin toiminnanjohtaja
Maarit Welin, puh. 040 3539 535, maarit.welin@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs