Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Nollasarjan juhlanäyttely Pro puu -galleriassa 6.2.-1.3.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nollasarjan juhlanäyttely Pro puu -galleriassa 6.2.-1.3.

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2014 klo 15:53
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nollasarjan juhlanäyttely kokoaa opiskelijoiden suunnittelemia puutuotteita vuosilta 2011, 2012 ja 2013. Nollasarjan juhlanäyttelyllä halutaan muistella ja tuoda esiin niitä tarinoita, joita suunnittelun aikana on koettu. Näyttelyllä Nollasarja haluaa myös kiittää yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä.

 

Nollasarjan juhlanäyttely Pro puu –galleria pidetään Lahdessa 6.2. – 1.3.2014. galleria löytyy osoitteesta Satamakatu 2 A, 15140 Lahti.

 

Lehdistölle avoin avajaistilaisuus järjestetään 11.2.2014 klo 14 - 18. Paikalla on silloin suunnittelijoita sekä yhteistyöyritysten edustajia, joilta voi kysyä lisää kokemuksia Nollasarjasta.

 

Nollasarja lyhyesti

Nollasarja on Mikkelin ammattikorkeakoulussa vuonna 2011 kehitetty tuotemerkki ja oppimisympäristö. Sen kautta opiskelijalla on mahdollisuus kehittää ideoitaan yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa ja saada näkyvyyttä itselleen sekä suunnittelemilleen tuotteille.

Nollasarjan aikana on suunniteltu muun muassa erilaisia valaisimia, istuimia sekä säilytysratkaisuja. Pääasiallisina materiaaleina on käytetty Koskisen Oy:n viiluja ja vanereita sekä UPM Grada lämpömuovattavaa puulevyä. Vuosien varrella Nollasarjan näyttelyihin on osallistunut 48 suunnittelijaa ja 50 tuotetta.

Nollasarjan tavoitteena on tuoda esille nuoria tulevia muotoilijoita ja heidän suunnittelemiaan tuotteita. Tämä tapahtuu vuosittain vaihtuvan suunnittelutehtävän ja sen tuloksien promootion kautta. Nollasarjan ajatuksena on brändätä opiskelijamuotoilu laajemminkin. Tuotemerkin lisäksin Nollasarja on myös oppimisympäristö. Sisällöt ovat muotoilijan ammatin kannalta mitä oleellisimpia: luova ideointi, materiaalilähtöinen muotoilu, valmistus- ja prototypointitekniikat, projektin hallinta, strateginen muotoilu, markkinointi sekä kaupallistaminen.

 

Lisätietoja:

Tutustu tuotteisiin ja suunnittelijoihin myös osoitteissa:

 

www.nollasarja.fi

nollasarja.blogspot.fi

facebook.com/nollasarja

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu

  • Opiskelija Emilia Ahonen, p. 040 077 2177, emilia.ahonen@edu.mamk.fi
  • Tuntiopettaja Anssi Ahonen, p. 040 829 8453, anssi.ahonen@mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs