Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Mukana muotoilua määrittelemässä

Turun ammattikorkeakoulu

Mukana muotoilua määrittelemässä

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 10:49
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Tekstiilimuotoilijaopiskelijat lähtevät esittelemään kuosejaan Heimtextil-messuille Frankfurtiin 12.–18.1.2015.

Dozen+1 on uusi Turun ammattikorkeakoulun muotoiluopiskelijoista koostuva tekstiilisuunnitteluryhmä, joka esittelee mallejaan ensimmäistä kertaa Euroopan suurimmilla Heimtextil-sisustustekstiilimessuilla.

 

Dozen+1 toivottaa median tervetulleeksi tutustumaan malleihinsa

ma 8.12.2014 klo 13:00—14:00 Turun ammattikorkeakoulun Sepänkadun

toimipisteeseen (Sepänkatu 1, ”Innopesä”, 1. kerros, C-käytävä).

Ryhmän nimi Dozen+1 tulee vanhasta brittiläisestä termistä ”Baker’s dozen” (”leipojan tusina”), joka viittaa ylimääräiseen onnea tuovaan leivonnaiseen.

Suunnitteluryhmä on perustettu tänä vuonna ja se koostuu kolmestatoista jäsenestä. Jäsenet ovat kotoisin Suomesta, Isosta-Britanniasta, Ranskasta, Espanjasta, Kiinasta ja Japanista. Ryhmän kansainvälisyys ja erilaiset taustat tuovat kunkin suunnittelijan tyylin esille ja luovat yhdessä mielenkiintoisia sisustustekstiilimalleja.

Turun ammattikorkeakoulussa toimivan opiskelijaryhmän mallit koostuvat printeistä ja kudotuista sekä sekatekniikkamalleista. Ryhmä on mallistoja suunnitellessaan ottanut huomioon Heimtextil-trendejä kaudelle 2015/2016.

Opiskelijoille projekti on ollut ainutlaatuinen tilaisuus päästä hyödyntämään taitojaan osana ammattimaista suunnittelijaryhmää ja olemaan yhteydessä tekstiilialan yrityksiin.

Dozen+1 on nuorekkaalla energialla ja innolla toimiva ryhmä, jonka tavoite on lähestyä tekstiili- ja sisustussuunnittelun maailmaa tuoreesta näkökulmasta. Ryhmä odottaa innolla yritysten tapaamista ja näkyvyyden saamista. 

Lisätietoja:

Opiskellija Stina Skarén, puh. 040 5422 294

info@dozenplusone.com  

www.dozenplusone.com 

 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs