Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Mega Outlet -tapahtumassa hyvä valikoima muotia, lastenvaatteita ja sisustusta

Tampereen Messut

Mega Outlet -tapahtumassa hyvä valikoima muotia, lastenvaatteita ja sisustusta

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2015 klo 15:00
Julkaisija: Tampereen Messut

TAMPEREEN SHOPPAILUMESSUT TARJOAVAT EDULLISIA LÖYTÖJÄ

Mega Outlet -shoppailutapahtuma järjestetään nyt toista kertaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Yhden päivän myyntitapahtumassa sunnuntaina 22.3. on mukana yli 60 maahantuojaa tai pienyrittäjää upeine tuotteineen. Myynnissä on muun muassa huippumuotia, laadukkaita lastenvaatteita, kosmetiikkaa ja kodin sisustustuotteita tarjoushinnoin. Mega Outlet tarjoaa edullisia löytöjä itselle, kotiin ja lahjaksi. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on avoinna klo 10–17. Tuhannen ensimmäisen kävijän kesken arvotaan Marc Jacobsin laukku.

Mega Outletista löytyy vaatteita, juhlapukuja, kenkiä, laukkuja, asusteita ja kauneustuotteita. Edelliskertaa enemmän tarjolla on muun muassa lastenvaatteita. Myynnissä on esimerkiksi Suomessa suunniteltuja lastenvaatteita ja suosittuja nuortenvaatemerkkejä. Lisäksi sisustajille on herkullinen valikoima kodin piensisustustuotteita outlet-hinnoin. Luvassa on myös naisten huippumuotia maailmalta.

– Tuon ensimmäistä kertaa Férrerin laadukkaat ja yksilölliset muotivaatteet myyntiin Tampereelle. Myynnissä on normaalikokoisia käyttövaatteita kuten neuleita, tunikoita ja housuja hintaluokassa 49 € - 199 €. Valmistautukaa ostamaan, sillä vain nopeat elävät ja saavat varmasti haluamansa Férrer-vaatteet mukaansa Mega Outletista, kertoo yrittäjä Susanna Penttilä.  

Näytteilleasettajien tuotevalikoimissa nähdään myös kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Guess, Hanky Panky, Michael Kors, Marc Jacobs, Marlene Birger, Peak Performance, Rag&Bone, Selected, Sisters Point, Spanx, Tommy Hilfiger ja Tory Burch. Kauneustuotteiden ja -palveluiden osalta myynnissä on esimerkiksi tunnettujen Joe Blasco ja Make Up Store -kosmetiikkatuotteiden lisäksi Victoria’s Secretin vartalotuoksuja.   

– Olimme mukana Tampereen Mega Outletissa jo ensimmäiselläkin kerralla. Tapahtuma yllätti iloisen positiivisesti. Uuden shoppailutapahtuman markkinointi oli onnistunut ja kävijöitä oli yhden päivän tapahtumaksi paljon. Myymme laadukkaita Make Up Storen meikkejä sekä MY Collection Accessoriesin koruja ja haluamme lisätä myös uuden korumalliston tunnettuutta valtakunnallisesti. Luvassa on taas super mega outlet -tarjouksia, sanoo yrittäjä Satu Kivelä.      

Mega Outlet 2015 -tapahtumaan kannattaa tulla jo hyvissä ajoin, sillä tuhannen ensimmäisen kävijän kesken arvotaan Marc Jacobsin Classic Q Fran -laukku (arvo 435 €). Lisätiedot tapahtumasta ja näytteilleasettajista: www.tampereoutlet.fi.


Mega Outlet 2015 järjestetään sunnuntaina 22.3.2015 klo 10–17 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla (E-halli) osoitteessa Ilmailunkatu 20, Tampere. Pysäköinti alueella on Mega Outlet 2015 -tapahtuman aikana maksuton. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen keskustan ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (TESC) välillä, joten tapahtumaan pääsee hyvin myös bussilla.

Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi
Twitter: @TampereenMessut, #MegaOutlet
Facebook: facebook.com/tampereenmessut (tapahtuma: Mega Outlet 2015 Tampere)

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133, hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs