Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Maskun Kalustetalo avaa uuden pilottimyymälän Lielahteen

Maskun Kalustetalo avaa uuden pilottimyymälän Lielahteen

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Maskun Kalustetalo avaa uuden pilottimyymälän Lielahteen

Masku avaa perjantaina kello 10 Tampereen Lielahteen uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän. Uudenlaisessa konseptimyymälässä on panostettu huonekalubrändien esillepanoon, jotta kuluttaja saisi entistäkin enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

Masku vastaa Lielahden myymälän perustamisella pirkanmaalaisten kasvaneeseen sisustusinnostukseen. Myymälä sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lielahden myymälä toimii Maskun pilottimyymälänä, jossa valikoimaa ja esillepanoa on uudistettu.  

-Myymälässämme on vahvasti edustettuna Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin laadun ja edullisen hintatason yhdistämisestä. Valikoimaan kuuluu myös Pohjoismaiden suurimman huonekalutehtaan Belluksen mallisto, joka on tarjolla yksinoikeudella Masku-myymälöistä. Lisäksi Ekornes, Permafit ja tuttu Pohjanmaan Kaluste ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman, Maskun Kalustetalon myyntijohtaja Topi Nieminen kertoo. 

Nieminen myöntää, että kasvaneesta sisustusinnosta huolimatta myös kilpailu Pirkanmaalla huonekalumyymälöiden välillä on kovaa.

-Näen merkittävänä kilpailuetunamme sen, että tunnemme jo yli 30 vuoden kokemuksella suomalaisten sisustusmaun. Yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Yksi menestystekijöistämme on edullinen hintataso, josta Masku on aina ollut tunnettu, Nieminen pohtii.

Lielahden myymälä työllistää viisi henkeä. Maskun Kalustetalossa on 38 omaa myymälää, ja 3 franchising-periaatteella toimivaa myymälää.

 

Lisätietoja:

Topi Nieminen
myyntijohtaja
Maskun Kalustetalo Oy 

puhelin 0400 232 698

 

Liitetiedostot


StaffPoint-konserni on henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä. Yrityksessä on kolme liiketoiminta-aluetta: Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House -nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft -nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs