Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Maskun Kalustetalo avaa uuden pilottimyymälän Lahteen kauppakeskus Valoon

Maskun Kalustetalo avaa uuden pilottimyymälän Lahteen kauppakeskus Valoon

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 13:09
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Maskun Kalustetalo avaa uuden pilottimyymälän Lahteen kauppakeskus Valoon

Maskun Kalustetalo avaa huomenna uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän kauppakeskus Valoon. Uudenlaisessa konseptimyymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, jotta kuluttaja saisi entistäkin enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

Maskun Kalustetalo uudistaa myymälöitään, ja on avannut tämän vuoden aikana uusia pilottimyymälöitä Espooseen, Ouluun, Raisioon ja Tampereelle. Nyt myös Lahti saa ensimmäisen uuden konseptin mukaisen Masku-myymälän kauppakeskus Valon toiseen kerrokseen.

-Valon kauppakeskuksen ympäristö on koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen sisustusliikkeiden keskittymä. Saman katon alla on useita sisustusalan liikkeitä, ja matka keskustaankaan ei ole pitkä. Lahden myymälämme edustaa uudenlaista ajattelua koko Masku-ketjussa. Sen valikoima ja esillepano on suunniteltu tarkasti kuluttajia kuunnellen, Masku-kauppiaana Lahdessa toimiva Jyrki Sukari kertoo.

Sukari myöntää, että suomalaisten kasvaneesta sisustusinnosta huolimatta, myös kilpailu huonekalumyymälöiden välillä käy kovana.

-Meille on paljon etua siitä, että tunnemme jo yli 30 vuoden kokemuksella suomalaisten sisustusmaun. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Toinen tärkeä menestystekijämme on edullinen hintataso, josta Masku on aina ollut tunnettu, Sukari pohtii. 

Lahden myymälässä on edustettuna vahvasti Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin laadun ja edullisen hintatason yhdistämisestä. Kalustevalmistajista Pohjanmaan Kaluste, Ekornes, Permafit ja Bellus ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman.

Pilottimyymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset.

-Lahteenkin olemme varanneet erän tuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset, Sukari lupaa.

Lahden myymälä työllistää kahdeksan henkilöä. Maskun Kalustetalolla on Suomessa 40 myymälää. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa Maskulla on yhteensä kolme myymälää.

 

Lisätietoja: 

Jyrki Sukari, yrittäjä
Maskun Kalustetalo Oy 

puhelin: 0400 631 663

Mediaa palvelee myös OS/G Viestintä, Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi tai viestinta@osg.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs