Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Lapsiperhe-messut heräävät henkiin Tampereella KotiVision ja Keräilyn yhteydessä

Tampereen Messut

Lapsiperhe-messut heräävät henkiin Tampereella KotiVision ja Keräilyn yhteydessä

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 16:13
Julkaisija: Tampereen Messut

KOTI, PERHE JA LAPSET OVAT ELOKUUN TAPAHTUMAN TEEMOJA

Kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio 2014 järjestetään Tampereella 30.–31.8.2014. Sisustamiseen ja kodin kunnostamiseen keskittyvä tapahtuma saa rinnalleen Lapsiperhe-messut. Tämä perheille ja lapsille suunnattu messutapahtuma on toteutettu edellisen kerran vuonna 2004. Elokuun viimeisen viikonlopun messukokonaisuutta täydentää Keräily Syksy, joka houkuttelee kävijöitä keräilyesineiden kiehtovaan maailmaan jo 45. kerran.

– Messusyksy alkaa Tampereella jo poikkeuksellisen aikaisin elokuun lopussa. Toista kertaa pidettävä kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio saa seurakseen Lapsiperhe-messut, jotka toteutimme viimeksi kymmenen vuotta sitten. Messuviikonlopun tarjontaa täydentää myös Keräily Syksy. Nämä kolme tapahtumaa muodostavat erinomaisen ja toisiaan tukevan kokonaisuuden, joka tarjoaa nähtävää, ostettavaa ja viihtyisää tekemistä kodin sisustajille ja kunnostajille sekä lapsiperheille. KotiVisio-messujen kantavana ajatuksena on, että koti on enemmän kuin pelkkä tila. Viihtyvyyttä luodaan pintamateriaaleilla, valaistuksella, huonekaluilla, sisustustavaroilla ja muilla tilojen toimivuutta varmistavilla ratkaisuilla, joita messuilla pääsee kätevästi vertailemaan. Lapsiperhe-messujen myötä viikonlopun tarjonta on antoisa aikuisten lisäksi perheen pienimmille, sanoo kuluttajamessujen tuoteryhmäpäällikkö Mervi Oksanen Tampereen Messut Oy:stä.


KotiVisio luo katsauksen sisustamisen trendeihin ja kodin viihtyvyyteen

Toisen kerran järjestettävät KotiVisio-messut esittelevät tuotteita, palveluita ja ratkaisuja viihtyisään kotiin. Messuilla on hyvä mahdollisuus tutustua muun muassa keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja saunoihin, huonekaluihin, pintamateriaaleihin, valaistusmahdollisuuksiin sekä sisustustarvikkeisiin. Lauantaina ja sunnuntaina vinkkejä sisustamiseen antaa sisustustoimittaja Hanna Sumari. Molempina päivinä on luvassa myös inspiraatiota sujuvampaan arkeen lifecoach ja ammattijärjestäjä Sandy Talarmon johdolla. Avainsisustuksen toteutettamat mallihuoneet herättävät inspiraatioita ja tunnelmia. Sisustusakatemia Stailia Education Oy toteuttaa myös kaksi mallihuonetta sekä tilan, jonka sisustukseen on käytetty tuunattuja ja kierrätettyjä tavaroita. Lisäksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen sisustusalan opiskelijat järjestävät työnäytöksiä sekä tarjoavat ilmaista sisustusneuvontaa messujen ajan. Vinkkejä on tarjolla myös teema-alueilla ja messuosastoilla.


Lapsiperhe tulvii iloa ja hauskaa puuhaa – Hevisaurus villitsee pikkuväkeä sunnuntaina

Lapsiperhe 2014 on iloinen ja värikäs tapahtuma, joka tarjoaa eri-ikäisille lapsille puuhaa ja askartelua, mukavaa ja mukaansa tempaavaa ohjelmaa sekä laajat puitteet leikkiin ja hauskanpitoon. Vanhemmille on yhdessäolon lomassa luvassa monipuolisesti tietoa lapsiin, kasvatukseen ja perhe-elämään liittyen. Messujen sisällössä huomioidaan myös tulevat vanhemmat. Saman katon alla voi tehdä kätevästi hankintoja sekä saada neuvoja uuteen elämäntilanteeseen ja vauvan hoitoon. Tietoa on saatavilla muun muassa optimaalisesta ravitsemuksesta raskaus- ja imetysaikana kätilö ja imetysohjaaja Silja Seppäsen johdolla. Lauantaina lapsia viihdyttävät muun muassa Ahaa Teatterin Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli -komedian tähdet. Sunnuntaina ohjelmalavan valloittaa viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus. Edellisen kerran vuonna 2004 järjestetyt Lapsiperhe-messut toteutetaan nyt 12. kerran. 


Keräily Syksy on vintage- ja retrotavaran taivas

Keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma pidetään syksyllä Tampereella jo 45. kerran. Keräily Syksy tuo messuvieraiden ihailtavaksi ja ostettavaksi keräilyesineitä laidasta laitaan. Suositussa tapahtumassa voi tehdä löytöjä aina kirjoista ja lehdistä rahoihin, postimerkkeihin, levyihin sekä koruihin. Näytteilleasettajien valikoimissa on myös erilaisia astioita, leluja, tauluja ja valaisimia. Historiaa henkivissä esineissä elävät tunnelmat, muistot ja tarinat tuovat persoonallista särmää kotiin ja hyvää mieltä omistajalleen.


KotiVisio-messut, Lapsiperhe-messut ja Keräily Syksy -tapahtuma 30.–31.8.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17. Messuvieraat pääsevät tutustumaan samalla käynnillä kaikkien tapahtumien tarjontaan.

LISÄTIEDOT: www.kotivisiomessut.fi, www.lapsiperhe.fi, www.kerailymessut.fi

Facebook: www.facebook.com/kotivisio, www.facebook.com/lapsiperhemessut

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/tampereenmessut
Twitter: @TampereenMessut

Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu
KotiVisio: Annina Niemi, projektipäällikkö, p. 040 481 2220,
annina.niemi(a)tampereenmessut.fi
Lapsiperhe: Pauliina Lindgren, projektipäällikkö, p. 050 516 4004,
pauliina.lindgren(a)tampereenmessut.fi

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs