Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kutsumme sinut tutustumaan LammiPihan osastoon Lepaa- ja ViherTek-näyttelyihin

Lammin Betoni Oy

Kutsumme sinut tutustumaan LammiPihan osastoon Lepaa- ja ViherTek-näyttelyihin

Kutsu.
Julkaistu: 13.08.2012 klo 12:49
Julkaisija: Lammin Betoni Oy

Keskieurooppalaiset tyylisuunnat kiinnostavat nyt suomalaisia pihanrakentajia ja -uudistajia. Aita- ja suihkulähdesovellukset ovat selkeästi nousussa. Tämä on näkynyt myös tämänkeväisillä Helsingin, Tampereen ja Lahden puutarhamessuilla sekä Marketanpuiston Puutarhamarkkinoilla kesäkuussa.


– Vesialtaat, suihkulähteet ja uima-altaat, valmiit teräsaita- ja -porttiratkaisut sekä muurit integroituine putoamissuojineen ja valoineen kiinnostavat. Niinpä olemme laajentaneet tarjontaamme ja monipuolistaneet valikoimiamme erityisesti näissä tuoteryhmissä. Varsinkin muurien valaistus on tullut erityisen suosituksi viihtyvyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Muurin suunnitteluun on saatavissa 3D-ohjelmalaajennus suunnittelijoiden paljon käyttämään Vectorworksohjelmistoon. Kannattaa muistaa, että jo 50 cm:n korkuinen muuri saattaa tarvita putoamissuojaa käyttötarkoituksesta riippuen, kertoo alan kuulumisista myyntijohtaja Risto Lemola Lammin Betoni Oy:stä.


Lepaa 2012
Aika: to 16. - la 18.8.2012, päivittäin kello 10 - 17
Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu/Lepaan puistoalue rakennuksineen, Lepaantie 129, Hattula

ViherTek 2012
Aika: to 23.8. klo 9 - 16 ja pe 24.8. klo 9 - 15
Paikka: Marketanpuisto, Espoo

Helppohoitoisuus on meillä Suomessa kestotrendi. Se ei kuitenkaan sulje pois näyttävyyttä. Molemmat ovat yhdistettävissä ja toteutettavissa hyvällä suunnittelulla sekä viimeistellyillä tuotteilla, joiden valikoimat ovat monipuoliset. Sekä LammiPihan tutut tuotteet että valikoiman uutuudet ovat selkeästi esillä Lepaan näyttelyssä.
Hyvin hoidettu piha nostaa myös kiinteistön arvoa ja lyhentää sen myyntiaikaa. Pihan ulkonäkö on asunnon ostajalle yhä tärkeämpi asia. Tästä Huoneistomarkkinointi on julkaissut tuoreen kyselytutkimuksen 25. huhtikuuta 2012.

Lämpöisesti tervetuloa tutustumaan ja tapaamaan asiantuntijoitamme.
Risto Lemola
myyntijohtaja, puh. 0207 530 413, s-posti: risto.lemola@lamminbetoni.fi, www.lamminbetoni.fi


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Uma Pihlaja, puh. 040 728 9900, uma@markkinointiviestintahuuto.fi

Lammin Betoni Oy on perustettu vuonna 1956. Se on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Kansainvälistyvä konserni tunnetaan betonisten harkkojen, kivitalojen, kellariratkaisujen, valmisanturamuottien, muurikivien ja pihakivien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Työntekijöitä konsernissa on 80. Liikevaihto vuonna 2011 oli 24,7 milj. euroa.

Lammin Betoni on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa ja tuotteitaan sekä pyrkinyt löytämään uusia tapoja betonin hyödyntämiseksi pientalorakentamisessa. Esimerkkejä tästä ovat Lammin ladottavat lämpökivet ja niiden myötä kivitalojen parhaimmistoa edustava tytäryhtiö Lammi-Kivitalot.

Pihojen merkityksen kasvaessa entisestään LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.

Uusin tulokas konsernissa on laadukkaisiin perustustuotteisiin keskittyvä Lammi-Perustus, joka valmistaa mm. LammiTassu-valmisanturamuotteja.

Vientitoimintaa konsernilla on lähinnä Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. www.lamminbetoni.fi, www.lammi-kivitalot.fi, www.lammi-perustus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs