Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kutsu tiedotusvälineille: Willi Idea -liikeideakilpailun finaali 25.11.2015

Lappeenrannan kaupunki

Kutsu tiedotusvälineille: Willi Idea -liikeideakilpailun finaali 25.11.2015

Kutsu.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 15:08
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Tervetuloa Lappeenrannan teknilliselle yliopistolle (LUT) seuraamaan Willi Idea –liikeideakilpailun finalistien pitchausta ja voittajan valintaa.

Aika: Tiistai 25.11.2015 klo 13.00

Paikka: Lappeenrannan teknillinen yliopisto, galleria-aula

Aihe: Willi Idea –liikeideakilpailun finaali

Willi Idea –kilpailuun ilmoitettiin 106 ideaa, joista finaaliin valittiin kuusi. Tuomaristo, johon kuuluvat Flowrox Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Vartiainen, Gorilla Ventures Oy:n partneri Risto Rautakorpi, Etelä-Karjalan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Jami Holtari ja Etula Group Oyj:n bisnessenekeli Sami Etula, valitsevat voittajan tilaisuudessa.

Liikeideakilpailun voittaja saa 10 000 euroa kehittämisrahaa idealleen. Finaalin paras esitys huomioidaan Microsoftin laitepalkinnolla. Tämän lisäksi kaikkien opiskelijaideoiden kesken arvotaan Applen kannettava tietokone.

Willi Idea -kilpailun tavoitteena on löytää uusia korkean osaamisen ja kansallisen potentiaalin omaavia liikeideoita, joilla on mahdollisuus kehittyä yritystoiminnaksi Etelä-Karjalassa. Kilpailun järjestävät Wirma Lappeenranta Oy, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto osana StartupMill –toimintaa.

Pyydämme ystävällisesti vahvistamaan osallistumisenne tilaisuuteen viimeistään ti 24.11.2015:  katja.tiikasalo@wirma.fi

Lisätietoa finalisteista lisätään www.startupmill.fi/caset –sivulle ennen finaalia. 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä, yrityksiä ja matkailijoita sekä kehittää alueen toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Tavoitteenamme on saada Lappeenrannan seudulle uudistuvaa liiketoimintaa ja lisätä alueemme vetovoimaisuutta. Wirma on Lappeenrannan ja ympäristökuntien – Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren – omistama voittoa tavoittelematon seudullinen elinkeinoyhtiö.

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs