Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » KUTSU KOTI-harjannostajaisiin

Suomalaisen Työn Liitto

KUTSU KOTI-harjannostajaisiin

Kutsu.
Julkaistu: 24.05.2016 klo 13:08
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Aika: tiistaina 31.5. klo 15:30

Paikka: Block by Dylan, Eteläranta 18, 00130 Helsinki


Kotia sisustetaan ja siivotaan, kotona harrastetaan ja hengaillaan, kotona rentoudutaan ja ruokaillaan. Kotona viihdytään ja voimaannutaan. Kotona puhdistaudutaan ja pehmoillaan. Monen jäsenyrityksemme tuotteet tai palvelut liittyvät kotiin.

KOTI on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten kanssa toteutettava yhteistyökokonaisuus, jossa näkyvänä ilmentymänä syyskuussa Habitare-messuille pystytettävä 360m2 koti.

KOTI on suomalaista osaamista lattiasta kattoon: Design from Finland
-merkinhaltijoiden sekä Avainlippu -merkinhaltijoiden tuotteilla rakennettuna. Näytämme mitä kaikkea osaamista Suomesta löytyy – suomalaisesta osaamisesta syntyy helposti kokonainen koti.

Tilaisuuden alussa avaamme mistä KOTI-kokonaisuudesta on kyse ja kohteemme suunnittelija Piia Kalliomäki esittelee Habitareen rakennettavaa Kotiamme. Sinulla on myös mahdollisuus haastatella mukanaolevia kumppaneitamme.

Olet lämpimästi tervetullut KOTI-projektimme harjannostajaisiin!

Ilmoittaudu mukaan tästä»

Terveisin,

Suomalaisen Työn Liitto
ja KOTI-projektin kumppanit

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy, Erikoispuu Parkkinen, Familon, Festivo (Suomen Kotikylmiö), Geberit Oy/IDO, Genelec, Gymicom, Hella Lightning, Kuovi Oy, Lammin Ikkunat ja Ovet, Lunawood Oy, Lundia Oy, Mirror Line, Muko Oy/VETO, Olotar (Hirsiveisto Laasonen), Oras, Pukkila, Puulon, REJ Design, SANKA, Savon lasituote/Lucia Lasipaviljonki, Takkacenter/TC-Tulisijat, Temal, TIMBERWISE, TJT kaluste, Tolotech Oy, TOPI keittiöt, Useful Stuff /Drop, Uulatuote Oy, Vallila Oy, Wilma-kaluste

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs