Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kupillinen kerrallaan – Moccamaster Cup-one valmistaa kahvin suoraan kuppiin

Moccamaster

Kupillinen kerrallaan – Moccamaster Cup-one valmistaa kahvin suoraan kuppiin

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 13:00
Julkaisija: Moccamaster

 Moccamaster Cup-one-kahvinkeittimet

Kahvinkeitinvalmistaja Moccamaster tuo elokuussa markkinoille kahvinystäviä kiinnostavan uutuustuotteen. Moccamaster Cup-one on markkinoiden ensimmäinen kahvinkeitin, joka keittää kahvia kupillisen kerrallaan ECBC:n* standardien mukaan.

Moccamaster Cup-one keittää kupillisen kahvia kerrallaan suoraan mukiin. Laite sopii pieniin ja isompiin keittiöihin tai lisävarusteeksi vaikka työhuoneelle, kesäasunnolle tai veneelle.

– Perisuomalainen tapa on keittää kahvia kannuun seisomaan. Kahvi on kuitenkin tuoretavaraa, joka on parhaimmillaan heti keittämisen jälkeen. Moccamaster Cup-one-keitin vastaa juuri tähän tarpeeseen. Kun on sopiva hetki, kahvia voi keittää kupillisen ja nauttia saman tien mukista vastakeitettynä, kertoo Moccamasterin Suomen maajohtaja Tiina Airola.

Moccamaster Cup-one on kuin pienoisversio perinteisestä Moccamasterin kahvinkeittimestä. Laite toistaa isommista Moccamaster-kahvinkeittimistä tuttua ajatonta designia.


Maistuvaa kahvia standardien mukaan

Kuten muutkin Moccamaster-kahvinkeittimet, Cup-one keittää kahvin ECBC:n tarkkojen kahvinkeittostandardien mukaan. Cup-one kuumentaa veden optimaaliseen lämpötilaan ja suodattaa sen tarkasti oikeassa ajassa kahvijauheen läpi. Tuloksena on maistuva kupillinen suodatinkahvia, jossa juoman aromit toistuvat tarkasti.

Uutuuskeittimen viidestä värivaihtoehdosta löytyy sopiva kaikenlaisiin keittiöihin: räväkät oranssi ja vihreä, raikas valkoinen, tyylikäs tummansininen sekä sykähdyttävä mattamusta. Laitteen pakkauksessa tulee mukana kaksi Moccamaster-posliinimukia. Mukeja ympäröivä silikonivyöte antaa mukiin tukevan otepinnan.

Cup-one keittää ison kupillisen (noin 3 desilitraa) kahvia reilussa neljässä minuutissa. Kun kahvinkeitto päättyy, laite katkaisee virran automaattisesti.

Kahvin suodatusprosessissa moni seikka vaikuttaa lopputulokseen eli siihen, miltä valmis kahvijuoma maistuu. Hyvän kahvin kulmakiviä ovat tehokas ja puhdas keitin, raikas vesi sekä laadukas kahvi. Jos kahvi maistuu kitkerälle, jokin on mennyt keittoprosessissa pieleen. Hyvän kahvin valmistaminen onkin arjen käsityötä, Airola toteaa.


40 vuotta käsityötä – pienintä yksityiskohtaa myöten

Moccamaster-kahvinkeittimet lanseerattiin Hollannissa 1969 ja mullistivat tullessaan kahvinkeittimien markkinat. Moccamasterin tarinan takana on sen kehittäjä Gerard Clement Smit. Hän halusi kehittää kahvinkeittimen, joka keittäisi kerta toisensa jälkeen maistuvaa kahvia myös kotioloissa. Keskittymällä suodatusprosessin eri vaiheisiin, laitteen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen, Smit onnistui kehittämään visionsa mukaisen kahvinkeittimen. Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan, testataan ja pakataan edelleen käsityönä Hollannissa.

*  European Coffee Brewing Center

Tuotetiedot

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa tukeva silikonivyöte. Tuote saatavilla viidessä eri värissä: Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange ja Royal Blue.

Saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista ja kodinkoneliikkeistä elokuusta 2014 alkaen. Suositushinta 199 €.

 

Lisätiedot
Oy Moccamaster Nordic Ab, maajohtaja Tiina Airola, p. 040 156 3570 tai tiina.airola@moccamaster.com


Lehdistön kuvauslainat, kuvat ja materiaalit
Viestintä Oy Drum, Elina Mattila, p. 050 303 9564, elina.mattila@drum.fi

__________________________________________________________________________________

Moccamaster on hollantilainen kahvinkeitinmerkki, joka on lanseerattu markkinoille vuonna 1969. Moccamaster-keittimien teknologian kehitti Gerard C. Smit. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistavat kahvin European Coffee Brewing Centren (ECBC) standardien mukaan. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu. www.moccamaster.com.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs