Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kodin Terra Tuusulan messut 15.–17.4.

HOK-Elanto

Kodin Terra Tuusulan messut 15.–17.4.

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2011 klo 12:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Kodin Terra Tuusula kutsuu jälleen rakentamisesta, sisustamisesta ja puutarhanhoidosta kiinnostuneet jokavuotiseen messutapahtumaan, joka järjestetään tänä keväänä 15.–17.4. Nyt kannattaa tulla paikan päälle kuulemaan asiantuntijoiden parhaat vinkit, tutustumaan uutuuksiin ja ottamaan ilo irti messutarjouksista. Tarjolla on myös runsaasti oheisohjelmaa koko perheelle.

Tapahtumaan on tulossa ennätykselliset 70 tavarantoimittajan edustajaa, joten tarjolla on runsain mitoin tietoa ostopäätöksen tueksi. Menossa mukana ovat myös TV:stä tuttu remonttimies Jorma Piisinen, joukko alan yritysten asiantuntijoita sekä HOK-Elannon yhteistyökumppaneita.

Runsaasta oheisohjelmasta löytyy tekemistä vauvasta vaariin. Messut juontaa Taikuri Jari ja tunnelmaa nostattavat Green Card -bändi sekä hulvattomat Riesa-Pelle ja Justus Pelle. Huippusuosittuun tapahtumaan on vapaa pääsy ja ilmainen bussikuljetus Helsingin Kiasman pysäkiltä Tuusulaan ja takaisin.

Kodin Terra Tuusula on oivallinen paikka inspiroitua rakentamisesta, sisustamisesta ja puutarhanhoidosta. Sen laajasta valikoimasta löytyy kaikki kodin kunnostamiseen ja rakentamiseen tarvittava: työkalut, kalusteet, pintamateriaalit, rakennusmateriaalit ja puutarhatarvikkeet. Ammattitaitoinen henkilökunta sekä keittiö- ja sisustussuunnittelijamme opastavat tarvittaessa kodin eri tilojen uudistamisessa.

Kodin Terra Tuusula

Majavantie 5 puh. 010 76 66200 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min) hok-elanto.fi/kodinterra

Messujen aukioloajat 15.–17.4.

pe 12–20, la 10–17 ja su 12–18. Myymälä on auki normaalisti.

Lisätietoja:

Kodin Terra -johtaja Marko Heinonen p. 010 76 66210 marko.heinonen(at)sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs