Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kausikuosit pehmopaperissa – sitä jotain vai täysin turhaa?

Lambi

Kausikuosit pehmopaperissa – sitä jotain vai täysin turhaa?

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2013 klo 08:30
Julkaisija: Lambi

Lambi-tuotteet pukeutuvat tänäkin kesänä kauden väreihin. Sesonkikuosiset wc- ja talouspaperit ovat kuuluneet Lambin tyyliin jo vuosien ajan – silläkin uhalla, että painokuviot tuntuvat jakavan mielipiteitä.

Tänä kesänä Lambi-pehmopaperipakkausten muovikääreissä ja itse papereissa toistuu kesäinen raita-aihe raikkaissa väreissä. Wc-paperissa raidat ovat sinisävyiset, talouspaperissa vaaleanpunaiset. Sama teema jatkuu Lambi-lautasliinoissa, joita on saatavissa kahdessa koossa (33 x 33 cm ja 25 x 25 cm). 

– Talouspaperin ja lautasliinan kuvioiden keskinäinen yhteensopivuus ei ehkä ole valtavan tärkeä asia, mutta voi se silti olla yksi arjen kivoista, pienistä yksityiskohdista. Vaihtuvien sesonkikuosien ja -pakkausten kautta haluamme ilahduttaa ja tuoda tarjolle monipuolisia vaihtoehtoja, sanoo markkinointipäällikkö Hanna Hirvonen Metsä Tissuelta.

Lambin Facebook-sivulta selviää, että pehmopapereiden kuviopainatukset herättävät yllättävänkin jyrkkiä mielipiteitä puolesta ja vastaan. Näkemyserot tuntuvat kumpuavan erilaisista käsityksistä liittyen pehmopaperin käyttötarkoitukseen. Yksien mielestä yksinomaan pyyhkimistä ja kuivaamista varten hankitun paperin ulkonäköön panostaminen on turhaa, kun taas toiset näkevät pehmopaperirullan myös sisustuksellisena esineenä, jota pidetään päivittäin esillä keittiössä tai kylpyhuoneessa.

– Myös tekstipainatusten sisällöstä ja estetiikasta keskustellaan. Mitä ilmeisimmin pehmopaperikin voi olla makuasia, ja siksi valikoimaamme kuuluu kausikuvioitujen ohella aina myös puhtaan valkoisia Lambi-papereita, Hirvonen jatkaa.

Yleensä pehmopapereiden kuviot loihtii mainostoimisto, mutta ajoittain kuvitusideoita on haettu myös kuluttajilta: esimerkiksi viime ja toissa talvena wc- ja talouspaperirullilta saatiin lukea Lambin Facebook-tykkääjien kirjoittamia lyhyitä tarinoita. Teknisesti pehmopaperille ei voi painaa aivan minkälaista kuvaa tahansa. Esimerkiksi painovärien pitää olla riittävän kirkkaita, jotta ne näkyvät kunnolla.

 

Lambin tuotevalikoima:

- Kosteuspyyhkeet
- WC-paperit
- Lautasliinat
- Nenäliinat
- Talouspaperit

Tuotetiedot:
Kesäiset Lambi-wc-paperit, 6 rullan pakkaus, suositushinta n. 3,50 €

Kesäiset Lambi-talouspaperit, 4 rullan pakkaus, suositushinta n. 3,50€

Lambi-lautasliinat, 33 x 33 cm, 20 kpl pakkaus, suositushinta n. 2,00 €

Lambi-lautasliinat, 25 x 25 cm, 20 kpl pakkaus, suositushinta n. 1,50 €

Lambi-kosteuspyyhe, 15 kpl pakkaus, suositushinta n. 2,00 €. Lisäksi saatavilla on 3 x 15 kpl pakkaus, suositushinta n. 4,50 €.

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:
Viestintä Oy Drum, Riikka Nuutinen, riikka.nuutinen@drum.fi, p. 040 766 4065

Lisätiedot:
Hanna Hirvonen, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, hanna.hirvonen@metsagroup.com, p. 040 732 6543

Liitetiedostot

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Mäntän tehtaalla valmistetuille Lambi-tuotteille on myönnetty Avainlippu. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä. Nykyään Lambi-tuotteita on saatavilla 15 maassa. Tuotteita myydään yli 100 miljoonalla eurolla vuodessa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Yhtiön päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2011 oli 970 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 300 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs