Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kauppaneuvos Jethro vauhdittamaan Maskun Kalustetalon sohvamyyntiä ”Näin hyvää tekevältä sohvalta on vaikea persettään nostaa, mutta pakko oli, kun Topi pyysi”

Kauppaneuvos Jethro vauhdittamaan Maskun Kalustetalon sohvamyyntiä ”Näin hyvää tekevältä sohvalta on vaikea persettään nostaa, mutta pakko oli, kun Topi pyysi”

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Toivo Sukari on rekrytoinut ystävänsä Jethro Rostedtin Maskun Kalustetalon sohvamyyjäksi Habitare-messuille. Jethro pistää pystyyn Maskun messuosastolla huutokaupan, jossa hän myy Uuden Lastensairaalan hyväksi kolme Arena-sohvaa.

Jethro on viime aikoina ahkerasti tutustunut myyntirepertuaarinsa uusiin myyntiartikkeleihin, Pohjanmaan Kalusteen valmistamaan värikkäisiin Arena-sohviin.

”Kaiken liikenevän ajan olen yrittänyt sohvia testata. Pakko sanoa, että näin hyvää tekevältä sohvalta on vaikea persettään nostaa. Nyt Habitaren aikaan on kuitenkin pakko, kun Topi komensi Maskuun hommiin”, Jethro naurahtaa.

Jethron tehtävänä on kaupata Pohjanmaan Kalusteen Maskulle valmistamat kolme Arena-erikoissohvaa, jotka olivat käytössä Uuden Lastensairaalan Live Aid -konsertin takahuoneessa Helsingin Olympiastadionilla. Huutokaupan tuoton Masku ja Pohjanmaan Kaluste ohjaavat Uusi Lastensairaalalle.

”Huutokaupattavilla sohvilla ovat istuneet muun muassa Cheek, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen ja Samu Haber. Sohvan ostajan on sitten mukava todeta vierailleen, että ai, valitsit sitten saman paikan kuin Siltsu viimeksi”, Jethro vinkkaa.

Habitaressa kaupattavat Arena-sohvat ovat Uuden Lastensairaalan upeissa, kirkkaissa väreissä, ja sohvat koostuvat erillisistä moduuleista.

Jethro huutokauppaa yhden sohvakokonaisuuden messujen jokaisena päivänä Maskun Kalustetalon osastolla F6109:

Perjantaina 11.9. klo 17

Lauantaina 12.9. klo 14

Sunnuntaina 13.9. klo 13

Lisätietoja:

Ville Heinonen, p. 040 7501 659

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs