Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Kansainvälinen opiskelijoiden myyntikilpailu Turun AMK:ssa

Turun ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen opiskelijoiden myyntikilpailu Turun AMK:ssa

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2013 klo 12:52
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Julkaisuvapaa 28.11.2013 klo 8.00

 

Myyntitaitoja tarvitaan kaikilla toimialoilla

Myyntitaitoja testataan kansainvälisessä myyntikilpailussa Turussa  

Turun ammattikorkeakoulu järjestää 28.11. kansainvälisen European Sales Competition -myyntikilpailun korkeakouluopiskelijoille. Kilpailussa opiskelijat osoittavat taitojaan aitoa myyntitilannetta simuloivassa keskustelussa. Nykypäivän työelämässä tarvitaan myyntitaitoja kaikilla toimialoilla. Jo työpaikan saadakseen opiskelijan on pystyttävä myymään omaa osaamistaan.

European Sales Competition on osa EU-rahoitteista hanketta, jonka tavoitteena on kehittää myynnin osaamista ja opetusmenetelmiä. Opiskelijat ovat opiskelleet syyslukukauden aikana intensiivisesti myyntitaitoja ja kansainvälistä kaupankäyntiä poikkialaisessa ryhmässä, jossa mukana on mm. insinööri- ja myyntityön opiskelijoita, sekä Suomesta että muista eurooppalaisista korkeakouluista.

 

Kilpailu järjestetään torstaina 28.11.2013 koko päivän kestävänä intensiivisenä myyntitapahtumana, jossa on opiskelijoita Turun ammattikorkeakoulun lisäksi seuraavista korkeakouluista: University of Mondragon (Espanja), Aschaffenburg University of Applied Sciences (Saksa), Universidad del Pais Vasco (Espanja), Universitá Politecnica delle Marche (Italia), Hogeschool Utrecht (Alankomaat), University of Applied Sciences Wiener Neustadt (Itävalta) ja Turun ammattikorkeakoulu.

Intensiivisen kilpailupäivän aikana opiskelijat osoittavat taitojaan aitoa myyntitilannetta simuloivassa keskustelussa, jonka ammattilaisista koostuva raati arvioi. Myytävänä tuotteena on Piiroinen Oy:n huonekaluja. Ostajina on kansainvälisen kaupan ammattilaisia, ja tuomareina toimivat yrityskumppaneiden ja korkeakoulujen edustajat.

 

Kilpailusta koko Euroopan laajuinen

Valmennuskonsepti ja kilpailu ovat osoittautuneet menestyksekkääksi, ja opiskelijat ovat kiitelleet oppineensa paljon uutta ja tarpeellista. Onpa muutama työllistynyt suoraan kilpailun kauttakin. 

Kilpailua ja konseptia kehitetään edelleen ja siihen on saatu myös Euroopan Unionin tukea Lifelong Learning Programme -ohjelmasta, jonka turvin kilpailu laajenee ensi keväänä, ja vuonna 2015 siitä on tarkoitus tehdä koko Euroopan laajuinen.

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Pentti Korpela,  puh: 0400-414 754  
Turun AMK
Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalue

pentti.korpela@turkuamk.fi,

www.europeansalescompetition.com

 

                       

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs