Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA UPPLEVA nyt Suomessa – älytelevisio ja -äänentoisto yhdistyvät saumattomasti kodin sisustukseen

IKEA Oy

IKEA UPPLEVA nyt Suomessa – älytelevisio ja -äänentoisto yhdistyvät saumattomasti kodin sisustukseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 10:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA tuo markkinoille täysin integroidun tv-, äänentoisto- ja kalusteratkaisun. UPPLEVA-tuotesarja on uudenlainen viihde-elektroniikkaratkaisu, joka vastaa tarpeeseen yhdistää tv- ja viihdelaitteisto osaksi olohuoneen sisustusta ja tyyliä. Uusi mallisto on nyt myynnissä kaikissa Suomen IKEA-tavarataloissa.

UPPLEVA-sarjan internetvalmiudella varustettu televisio, cd-/dvd-/Blu-ray-soitin ja äänentoistojärjestelmä yhdistettynä IKEA-kalusteisiin vastaa kaikkiin kodin viihde-elektroniikka- ja säilytystarpeisiin. Samalla UPPLEVA ratkaisee kotien johto- ja kaukosäädinkaaoksen. Johdot on piilotettu kalusteisiin, ja television kaikkia toimintoja ja äänentoistojärjestelmää hallitaan yhdellä helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

”UPPLEVA tuo uusia tuulia televisio- ja kotiteatterimarkkinoille todella kilpailukykyiseen hintaan. Yhä useampi voi nyt nauttia hyvännäköisestä ja käytännöllisestä olohuoneen viihderatkaisusta. UPPLEVA on innovatiivinen askel uudelle markkina-alueelle”, toteaa IKEA Suomen maajohtaja André Schmidtgall

IKEA haluaa tarjota paremman arjen meille tavallisille ihmisille. Vuosi sitten tehdyn tutkimuksen* mukaan kolme neljästä kaipaa ratkaisuja, joiden ansiosta johdot saisi nykyistä paremmin pois näkyviltä. Puolet vastanneista haluaisi myös elektroniikkalaitteiden olevan vähemmän näkyviä. 60 prosentissa kodeista on kolme tai useampia kaukosäätimiä.

”Idea UPPLEVA-sarjaan syntyi vieraillessamme ihmisten kodeissa ympäri maailmaa. Tarkoituksenamme oli selvittää ihmisten sisustustarpeita ja -unelmia. Huomasimme, että moni kaipaa hyvännäköistä kokonaisratkaisua, jossa laitteet ja kalusteet sointuvat yhteen”, kertoo UPPLEVA-suunnittelija Francis Cayouette

UPPLEVA-SARJA

UPPLEVA-sarjaan kuuluu led-tekniikalla varustettuja älytelevisioita internetvalmiudella (lukuun ottamatta 24-tuumaista tv:tä), 2.1-tasoinen äänentoistojärjestelmä langattomalla subwoofer-kaiuttimella sekä sisäänrakennettu ja kalusteeseen integroitu cd-/dvd-/Blu-ray-soitin. Lisäksi sarjaan kuuluu erilaisia tv-kiinnikkeitä ja johtoja. Koko järjestelmää hallitaan yhdellä kaukosäätimellä. UPPLEVA-televisioilla ja ‑äänentoistojärjestelmällä on viiden vuoden takuu.

UPPLEVA-television ja -äänentoistojärjestelmän kehittämistä varten IKEA pyysi apua kodinelektroniikkayritys TCL:ltä. TCL on yksi maailman suurimmista televisioiden ja Blu-Ray/dvd-soitinten valmistajista.

* Markkinatutkimusinstituutti YouGovin tekemään online-tutkimukseen osallistui 5 271 vastaajaa Ruotsissa, Puolassa, Italiassa, Ranskassa ja Saksassa. Vastaajat edustivat kattavaa otosta väestöstä iän, sukupuolen ja uskonnon suhteen (18–69-vuotiaita miehiä ja naisia). Tutkimus toteutettiin 29.2.–5.3.2012.

 

Lisätietoja:

Laura Saksala, PR Manager, IKEA Oy, puh. (050) 377 6669, laura.saksala@ikea.com

www.IKEA.fi

Kuvia uutuustuotteista:

https://www.dropbox.com/sh/gcas60bz3zeuy9x/F_qcKBU22W 

Kuvauslainat:

Henna Honkasalo, Product Loan Assistant, IKEA Oy, henna.honkasalo@ikea.com 

  

IKEA
Ingvar Kampradin 1943 perustama IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota parempi arki meille tavallisille ihmisille. Tällä hetkellä 40 maassa toimii yhteensä 338 IKEA-tavarataloa, joista 298 on IKEA-konsernin omistuksessa. Viime vuonna IKEA-tavarataloissa vieraili 776 miljoonaa kävijää, ja IKEA työllistää maailmanlaajuisesti 154 000 työntekijää.  Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -listauksessa. www.IKEA.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs