Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA toteutti Särkänniemen Välke-ravintolan kalustuksen

 IKEA Oy

IKEA toteutti Särkänniemen Välke-ravintolan kalustuksen

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 12:00
Julkaisija: IKEA Oy

Särkänniemi on valinnut uudistuneeseen Välke-ravintolaansa Näsinneulan juurelle IKEA-kalusteet. Sisustussuunnittelusta vastasi IKEA Tampereen yrityssuunnittelupalvelu yhteistyössä Välke-ravintolan kanssa.

Välke-ravintolan uudistuksen yhteydessä tilaa remontoitiin mittavasti, jotta järvinäköalaa saatiin laajennettua. Uusi sisustus on vaalea, valoisa sekä skandinaavinen ja tarjoaa näköalat Näsijärvelle. Kalusteiksi on valittu muun muassa valkolakattuja massiivipuisia julkitilakäyttöön testattuja NORRÅKER-kalusteita ja tunnelmallisia HEKTAR-riippuvalaisimia. Särkänniemessä vierailee vuosittain noin 638.000[1] asiakasta.

– Särkänniemen Välke-ravintola on meille erityisen mieluisa asiakas. IKEA-kalusteet suunnitellaan kestämään kovaakin kulutusta, joten ne sopivat mainiosti myös ravintolakäyttöön. Tavaratalojemme sisustussuunnittelijat seuraavat jatkuvasti alan kehitystä, niin kodinsisustuksessa, kuin julkitiloissakin. Särkänniemi on yksi Tampereen suosituimmista matkailukohteista ja meistä on hauska olla mukana mahdollistamassa leppoisa ruokailuhetki maailman tärkeimmille ihmisille, lapsille, Tampereen IKEA-tavaratalon tavaratalojohtaja Liisa Kallio sanoo. 

 

IKEA LEASING -ratkaisulla hankitut kalusteet toimitti Tampereen IKEA-tavaratalo ja kumppanina toimi Ikano Bank. IKEA LEASING -mallissa Ikano Bank omistaa kalusteet ja Särkänniemi maksaa kalusteiden käytöstä leasing-sopimuksen keston ajan.

– IKEA LEASING on ollut meille vaivaton ja mieluisa valinta. Sopimus on joustava, jos tarvitsemme nopeasti lisää kalusteita. Sisustussuunnittelu oli hyödyllinen lisäarvopalvelu, jolla saimme suunnitteluun ammattilaisnäkemystä, Särkänniemen myyntijohtaja Jussi Jyrinki sanoo.

– Leasing-rahoitus on yritysten uudistumisen mahdollistaja, jonka ansiosta voidaan tehdä hankintoja sitomatta yrityksen käyttöpääomaa. Kustannukset jakautuvat tasaisesti hankinnan käyttöajalle. Lisäksi hankinnalle suunnitellaan elinkaari jo ostovaiheessa. Leasing-sopimuksen päättymisen jälkeen Särkänniemi voi joko jatkaa sopimusta, lunastaa tuotteet tai palauttaa ne kierrätettäviksi, Ikano Bankin markkinointipäällikkö Anna-Leena Hakuli sanoo.

Koko perheen ravintola Välke on avoinna ympäri vuoden.

 

Lisätietoja:

IKEA:

IKEA Viestintä 0404517856

pr.finland@IKEA.com

Kirsi Gotthardt, viestintäjohtaja

Annika Stubbe, viestinnän asiantuntija

 

Ikano Bank:

Anna-Leena Hakuli, markkinointipäällikkö 050 563 8909

anna-leena.hakuli@ikano.fi

 [1] Luku vuodelta 2015

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs