Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA pyytää palauttamaan GOTHEM-valaisimet sähköiskuvaaran vuoksi

 IKEA Oy

IKEA pyytää palauttamaan GOTHEM-valaisimet sähköiskuvaaran vuoksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA pyytää kaikkia GOTHEM-valaisimen ostaneita asiakkaita poistamaan tuotteen välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen lähimpään IKEA-tavarataloon.

IKEA vetää markkinoilta kaikki GOTHEM-lattiavalaisimet ja -pöytävalaisimet sähköiskuvaaran vuoksi, koska IKEA on saanut ilmoituksia joidenkin valaisinten viallisesta virtajohdosta. Viallinen virtajohto saattaa saada valaisimen metallisen rungon johtamaan sähköä, mikä muodostaa turvallisuusriskin.

Vaikka oma valaisin toimisi, IKEA pyytää kaikkia GOTHEM-valaisimen ostaneita poistamaan valaisimen välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen mihin tahansa IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan.

Takaisinveto koskee kaikkia kolmea GOTHEM-valaisinmallia: kahta pöytävalaisinta ja yhtä lattiavalaisinta.

IKEA ei ole saanut yhtään ilmoitusta vahinkoihin johtaneesta onnettomuudesta, mutta sen tietoon on tullut, että kaksi asiakasta ja yksi tavaratalotyöntekijä on saanut lampusta lievän sähköiskun. Suomessa vastaavia tapauksia ei ole raportoitu. IKEA asettaa turvallisuuden aina etusijalle. Estääkseen onnettomuudet ja levittääkseen tietoa tuotteisiin liittyvästä riskistä se vetää nyt kaikki GOTHEM-valaisimet markkinoilta.

GOTHEM-valaisimet ovat olleet myynnissä kaikilla IKEA-markkina-alueilla lokakuusta 2015 alkaen.

GOTHEM-valaisimet voi palauttaa mihin tahansa IKEA-tavarataloon. Palautus ei edellytä ostokuittia, ja tuotteiden hinta hyvitetään asiakkaalle. Lisätietoa IKEA-asiakaspalvelusta (09 3482 9400) ja osoitteesta IKEA.fi

IKEA pahoittelee tapauksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs