Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan GUNGGUNG-lastenkeinun

 IKEA Oy

IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan GUNGGUNG-lastenkeinun

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA pyytää kaikkia GUNGGUNG-lastenkeinun ostaneita asiakkaita poistamaan keinun välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen lähimpään IKEA-tavarataloon.

 

IKEA on saanut ilmoituksia, joiden mukaan keinun kiinnikkeet eivät täytä IKEA-konsernin laatuvaatimuksia ja keinun käyttö voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisvaaran.

 

”Lastentuotteidemme tarkoitus on ruokkia lasten luovuutta ja luontaista liikkumisentarvetta. Lapset eivät leikkiessään mieti turvallisuusasioita, vaan se on meidän tuotekehittäjien tehtävä. Lasten turvallisuus on meille äärettömän tärkeää. Testaamme tuotteemme tarkoin varmistaaksemme, että ne ovat kaikkien lakien ja vaatimusten mukaisia. Kaikesta huolimatta välillä sattuu erehdyksiä, ja siksi vedämme GUNGGUNG-lastenkeinut markkinoilta estääksemme uudet tapaturmat”, IKEA-lastentuotteiden liiketoiminta-aluepäällikkö Cindy Andersen kertoo.

 

GUNGGUNG-lastenkeinu on ollut myynnissä kaikilla IKEA-markkina-alueilla maaliskuusta 2014 lähtien.

GUNGGUNG-lastenkeinun voi palauttaa mihin tahansa IKEA-tavarataloon. Keinun palauttaminen ei edellytä ostokuittia, ja hinta hyvitetään asiakkaalle palautuksen yhteydessä. Lisätietoja osoitteesta IKEA.fi ja IKEA-asiakaspalvelusta, puh. (09) 3482 9400.

Lisätietoja medialle: Annika Stubbe, Senior Communications Specialis, IKEA Oy, 0404517856

Liitetiedostot

IKEA
IKEA-visio on luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 315 tavarataloa 27 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA-konsernilla on 135 000 työntekijää. Toimintavuonna 2013 konsernin tavarataloissa oli 684 miljoonaa kävijää. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa.  www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs