Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA Paper shopit, askartelun karkkikaupat, ovat nyt myös Suomessa

IKEA Oy

IKEA Paper shopit, askartelun karkkikaupat, ovat nyt myös Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2013 klo 14:01
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA Paper shopit ovat IKEA-tavaratalojen karkkikauppamaisia keitaita, jotka tarjoavat inspiroivan valikoiman lahjapapereita, kortteja ja paperikoristeita. Paper shopit erottuvat värikkään hauskalla ulkoasulla ja usein vaihtuvilla tuotteilla. Elokuussa lanseerattava mallisto on erityisen odotettu askartelusta, paketoinnista ja tuunauksesta innostuneiden keskuudessa.

Uusi IKEA Paper shop -mallisto tarjoaa Suomessa yli 100 erilaista paperitavara-, lahjapaperi- ja paperikoristetuotetta. Valikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia lahjapapereita, -paketteja, -nauhoja ja -pusseja, pakettikortteja, paperikoristeita, muistivihkoja ja -lappuja, paperiliittimiä sekä teippejä.

”Vastauksena globaaliin askartelutrendiin haluamme tarjota valikoiman paperituotteita, jotka ovat kauniita, käytännöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia sekä tietysti myös edullisia”, kertoo IKEA Suomen lahjatavaroiden ja koriste-esineiden tuotepäällikkö Roberto Perez Rosenström.

IKEA Paper shop

Karkkikauppamaisen IKEA Paper shop -osaston usein vaihtuva valikoima tarjoaa aina vinkkejä ja ideoita sekä juhlakoristeluun että paketointiin. Mallisto on jaoteltu väreittäin eri kategorioihin. Suomen IKEA-tavaratalojen valikoimista löytyvät pinkin, vihreän, mustan ja neutraalin kategorian tuotteet.

Paper shop -tuotteiden design ja värimaailma edustavat IKEA-tyylistä, omaleimaista, skandinaavista linjaa, joka innostaa luovuuteen ja hauskuuteen askartelussa. Tuotteiden avulla voi pienin keinoin elävöittää omaa arkea sekä sisustusta ja ilahduttaa sekä itseä että ystäviä juhlahetkinä.

Paper Shop –tuotteet ovat tarjolla Suomen IKEA-tavarataloissa 5.8.2013 alkaen, poislukien Tampereen IKEA-tavaratalo, jonne mallisto tulee syyskuun alussa. 

Lisätietoja:

Laura Saksala, PR-päällikkö, IKEA Oy, puh. (050) 377 6669, laura.saksala@ikea.com

Valokuvia:

https://www.dropbox.com/sh/5itqrvlyxyh99co/2lg6aDSWlL/Paper%20Shop

Kuvauslainat:

Henna Honkasalo, Product Loan Assistant, IKEA Oy, henna.honkasalo@ikea.com

www.IKEA.fi

Liitetiedostot

IKEA
Ingvar Kampradin 1943 perustama IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota parempi arki meille tavallisille ihmisille. Tällä hetkellä 41 maassa toimii yhteensä 342 IKEA-tavarataloa, joista 300 on IKEA-konsernin omistuksessa. Viime vuonna IKEA-tavarataloissa vieraili 776 miljoonaa kävijää, ja IKEA työllistää maailmanlaajuisesti 154 000 työntekijää. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -listauksessa.

www.IKEA.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs