Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA kesällä Jyväskylään

IKEA Oy

IKEA kesällä Jyväskylään

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 11:00
Julkaisija: IKEA Oy

Uusi IKEA-lähipiste yhdistää nettikaupan ja tilausten noutopisteen, palvelut, rajatun valikoiman sisustustuotteita ja pienimuotoisen huonekalunäyttelyn kompaktiin muotoon

IKEA avaa ensimmäisen IKEA-lähipisteen ensi kesänä Jyväskylässä. Keskustan välittömään läheisyyteen Seppälän alueelle tulevan lähipisteen kokonaisuuteen kuuluvat pienimuotoinen sisustusnäyttely, mahdollisuus ostaa pieniä sisustustuotteita rajatusta valikoimasta, nettikauppa ja tilausten noutopiste sekä joukko palveluita, mm. keittiöiden suunnittelupalvelu. 

– Jyväskylän IKEA-lähipiste on uudenlainen tapa palvella sisustuksesta kiinnostuneita asiakkaita. IKEA-lähipisteessä yhdistyvät nettiostaminen ja ostosmahdollisuus kompaktissa muodossa. Lähipisteen ideana on, että digitaalinen ja fyysinen asiointi liitetään toisiinsa asiakkaalle kätevällä tavalla, kertoo IKEA Suomen maajohtaja Lena Herder.

Jyväskylässä IKEA-ostosreissun voi aloittaa joko kotikoneella, mobiilissa tai IKEA-lähipisteen asiakaspäätteellä. Ostetut tuotteet voi joko noutaa IKEA-lähipisteestä tai tilata suoraan kotiin. Tuotteisiin voi tutustua inspiroivassa sisustusnäyttelyssä, ja rajattu valikoima sesonkeihin liittyviä piensisustustuotteita on myös ostettavissa paikan päältä.

Jyväskylän kaupunki toivottaa IKEA-lähipisteen tervetulleeksi. 

– IKEA täydentää Jyväskylän kaupan palveluita erinomaisesti. Sijainti hyvien liikenneyhteyksien päässä on kaupunkilaisten kannalta myönteinen asia. Nuorekkaassa Jyväskylässä tätä digitaalista palvelua varmasti käytetään, sanoo kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

Lähipiste on osa IKEA Suomen laajentumisstrategiaa, jossa tuotteet ja palvelut tuodaan entistä kattavammin suomalaisten saataville. IKEA FAMILY -kanta-asiakkaita on jo nyt jokaisessa Suomen kunnassa, ja myös heitä halutaan palvella kaikissa myyntikanavissa. 

– Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja mahdollistaa tuotteidemme ja palvelujemme saatavuus mahdollisimman monille. Jyväskylän IKEA-lähipiste sijoittuu aivan kaupungin keskustan läheisyyteen, missä on muitakin kaupan palveluita ja erinomaiset liikenneyhteydet, Herder sanoo.

IKEA on kasvanut Suomessa tasaisesti. Kasvua haetaan jatkossa niin tavarataloista, nettikaupasta, noutopisteistä että näiden tehokkaasta yhdistämisestä.

– Asiakkaamme toivovat inspiraatiota ja ideoita kotinsa sisustamiseen, ja niitä me pystymme tarjoamaan tavarataloissa, netissä sekä sosiaalisen median kanavissamme, ja jatkossa myös IKEA-lähipisteessä. Uskomme vahvasti monikanavaisen liiketoimintamallimme menestykseen Suomessa, Herder linjaa.

Jyväskylän IKEA-lähipiste avataan ensi kesän aikana Seppälässä osoitteessa Vasarakatu 25.  Tarkempi avajaispäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Kuvia Jyväskylästä lehdistön käyttöön: https://www.dropbox.com/sh/au849n4pve89i3q/AACsmkdVSyECAhtSrGhl6vC5a?dl=0 

Lisätietoja: 

IKEA viestintä, puh. +358 40 451 7856, e-mail: pr.finland@ikea.com  

Kirsi Gotthardt, Viestintäjohtaja
Annika Stubbe, Viestintäpäällikkö

www.IKEA.fi

Twitter: @IKEASuomi

IKEA
IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 315 tavarataloa 27 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. www.IKEA.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs