Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Huhtikuun IKEA-uutuudet tuovat mukanaan lempeämpää elämää sekä itse kasvatettuja yrttejä

 IKEA Oy

Huhtikuun IKEA-uutuudet tuovat mukanaan lempeämpää elämää sekä itse kasvatettuja yrttejä

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 15:08
Julkaisija: IKEA Oy

Huhtikuu tuo mukanaan paljon uutuuksia, joista haluamme esitellä ensimmäisenä ANVÄNDBAR-malliston sekä uudet  kotipuutarhatuotteet.

Uusi ANVÄNDBAR-erikoismallisto auttaa elämään lempeämmin. Lempeämpi elämäntyyli tarkoittaa vihreämpää elämää, jossa koti on luonnollisesti pääosassa. Esimerkiksi veden ja energian säästäminen sekä roskien lajittelu tuovat iloa ja tunteen siitä, että on osana jotain itseään suurempaa. Malliston tuotteet on tehty luonnonmateriaaleista, kuten posliinista, savesta sekä puuvillasta ja niiden skandinaavinen muotokieli imartelee suomalaista kotia.

Innokkaille kotipuutarhureille vesiviljelyyn tarkoitetut KRYDDA- ja VÄXER-tuotteet antavat mahdollisuuden kasvattaa omat yrtit ja salaatit sisätiloissa ilman multaa tai auringonvaloa – mihin vuodenaikaan tahansa.  Löydä suosikkisi 18 eri kasvin siemenistä, valitse sopivin viljelykeskus ja anna kasvaa!

Lehdistöpaketit uutuusmallistoista ovat liitteenä. Toimitamme miellämme painokelpoisia miljöö- ja tuotekuvia tuotteista. Lähetämme pian lisätietoa myös muista uutuusmallistoista.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen,

Heidi

 

Heidi Azinur

Commercial PR Manager

Tel. +358 50 3033 888, @heidiazinur @IKEASuomi

 

www.IKEA.fi

Liitetiedostot

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs