Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Honkasuosta on muodostumassa Helsingin suurin uusi puutalokaupunginosa – ensimmäiset pienkerrostalot rakenteilla

TA-Yhtiöt

Honkasuosta on muodostumassa Helsingin suurin uusi puutalokaupunginosa – ensimmäiset pienkerrostalot rakenteilla

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2016 klo 08:56
Julkaisija: TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöt rakennuttaa Honkasuon uudelle puutaloalueelle energiatehokkaita puukerrostaloasuntoja. Malminkartanon pohjoisosaan, lähelle Vantaan rajaa ja Myyrmäkeä rakennettavasta Honkasuosta on muodostumassa Helsingin suurin uusi puutalokaupunginosa. Entinen niitty- ja metsäalue on muuttumassa kuluvan vuosikymmenen aikana puutaloista koostuvaksi vehreäksi kaupunkikyläksi, johon rakennetaan omakotitaloja, kytkettyjä pientaloja ja pienkerrostaloja viihtyisän puiston ympärille.

Honkasuon sijainti on ihanteellinen, sillä lähellä ovat niin Malminkartanon kuin Myyrmäen palvelut. Koulut, päiväkodit ja kaupat sekä ulkoilureitit ja liikuntamahdollisuudet tekevät asumisesta helppoa ja viihtyisää. Malminkartanon ja Myyrmäen juna-asemat ovat kävelyetäisyydellä ja Runkolinja 560 kulkee alueen vierestä. Helsingin keskustaan pääsee junalla alle puolessa tunnissa.

Honkasuolla painotetaan ekologista rakentamista. TA-Yhtiöiden rakennushanke onkin Helsingin ensimmäinen passiivitasoinen puukerrostalokohde. Energiatehokkaat, puurakenteiset talot ovat VTT:n määritelmän mukaisia passiivitaloja. Perhosenkierto 33:n kahteen kerrostaloon ja yhteen rivitaloon tulee yhteensä 58 asumisoikeusasuntoa. Suurin osa asunnoista on erikokoisia kaksioita, mutta myös kolmioita on jonkin verran.

Perhosenkierto 33:n rakennustyöt ovat alkaneet ja asunnot valmistuvat arviolta helmikuussa 2017. Myös haku asumisoikeusasuntoihin on jo käynnissä ja jatkuu 12.3.2016 saakka. Perhosenkierto 33:n urakoitsijana toimii Rakennusliike Reponen Oy ja yhteistyökumppanina projektissa on myös Suomen Vuokrakodit Oy viereisen tontin vuokra-asuntojen tuottajana.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Mikael Lönnroth, TA-Yhtiöt, p. 044 773 5590, mikael.lonnroth@ta.fi.

TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs