Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Hoas yhteistyöhön Gigantin kanssa - tavoitteena nopeuttaa ja monipuolistaa asiakkaiden palvelua

HOAS

Hoas yhteistyöhön Gigantin kanssa - tavoitteena nopeuttaa ja monipuolistaa asiakkaiden palvelua

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: HOAS

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas ja Gigantti ovat aloittaneet yhteistyön kodinkoneiden uusimisesta maaliskuusta 2016 alkaen.

"Tavoitteenamme on nopeuttaa ja parantaa asiakkaiden palvelua. Gigantin avulla asukas voi saada uuden kodinkoneen rikkoutuneen tilalle jopa saman päivän aikana", kertoo Hoasin kiinteistöjohtaja Kim Lindholm.

Hoasin tavoitteena on tarjota mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista.
"Tehokas ja nopea reagointi vikatilanteisiin on tärkeä osa tätä. Tässä meillä on parannettavaa, ja uskomme yhteistyön Gigantin kanssa tekevän toiminnastamme entistä asiakasystävällisempää", Lindholm kuvailee.

"Tavoitteenamme on myös kehittää opiskelijoille uusia ja innovatiivisia palveluita kodinkoneisiin ja kodin elektroniikkaan liittyen. Uskomme, että Gigantti on oikea ja osaava kumppani tähän kehitystyöhön."

Hoasin toteuttamissa asukaskyselyissä opiskelijoiden toiveissa on korostunut kodinkoneiden huollon toimivuus ja kodinkoneiden laatu. Kyselyjen pohjalta toimintaa pyritään kehittämään niin, että se vastaa entistä paremmin opiskelijoiden toiveita. Hoasilla on noin 9400 asuntoa, joten asunnoissa on lähes 20 000 kodinkonetta.

Lisätietoa:

Hoas
Kiinteistöjohtaja Kim Lindholm, p. 050 323 2937, kim.lindholm@hoas.fi

Toimitusjohtaja Matti Tarhio, p. 0400 800 255, matti.tarhio@hoas.fi

Gigantti
Yritysmyyntipäällikkö Petri Kemppainen, p. 050 911 1440, petri.kemppainen@gigantti.fi

Hoas on yleishyödyllinen säätiö, joka vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville, tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille. Asuntoja Hoasilla on tällä hetkellä yli 9 200 kpl ja asukkaita noin 18 000. www.hoas.fi

 

Gigantti Oy on Suomen suurin kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä. Gigantti tarjoaa kaikissa jakelukanavissa laajan valikoiman tunnettuja merkkituotteita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kodinkoneiden ja -elektroniikan lisäksi Gigantti tarjoaa laajan palveluvalikoiman, kuten kuljetuksia, asennuksia, tuoteturvaa sekä erilaisia maksuvaihtoehtoja. 

Gigantin palveluksessa työskentelee yli 1 000 henkilöä myymälöissä, yritysmyynnissä, verkkokaupassa sekä asiakaspalvelussa. Gigantin toimintaa johdetaan Vantaan Tammiston konttorilta käsin. Samaisella paikalla avattiin Suomen ensimmäinen Gigantti vuonna 1999.

Gigantti on osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkajätin, Dixons Carphone plc:n, omistukseen. Gigantin liikevaihto on noin 460 MEUR.

Gigantin B2B-kauppa on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä painopistealueista tulevilla tilikausilla, ja tavoitteena on nykyisen yritysmyynnin kehittäminen sekä vahva kasvu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs