Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Helon uutuudet saunan sisustukseen esillä Raksa-messuilla

Helo Oy

Helon uutuudet saunan sisustukseen esillä Raksa-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2015 klo 13:00
Julkaisija: Helo Oy

Helo esittelee Raksa 2015 –messuilla Lahden messukeskuksessa E13c-osastolla Helo Deco -laudemallistojen sekä Helon sähkökiukaiden ja Kastorin puukiukaiden uutuudet.

Helo Deco –laudemallistot valmistetaan suomalaisena käsityönä yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan. Mallistosta löytyy sopivia laudekokonaisuuksia sekä mökki- että kotisaunaan. Helon sähkökiukaat valmistetaan Hangossa ja Kastorin puukiukaat Riihimäellä ja ne ovat kotimaista laatutyötä.

Helo Deco Arkk Line -laudemallistossa esittelemme uuden materiaalivaihtoehdon Amerikan tulipuun. Tulipuu on Helon saunasisustuksissa täysin uusi materiaali, mutta tuttu saunanystäville etenkin Yhdysvalloissa, jossa tasasävyistä ja huomattavan tummaa puuta on käytetty saunoissa pitkään. Tuote on Suomessa lämpökäsitelty ja se kestää kosteuden ja lämmön vaihteluita erinomaisesti. Tuotteelle saadaan lämpökäsittelyllä upea ruskea väri, jota voidaan syventää parafiiniöljyllä muuttaen puun omaa sävyä entistä tummemmaksi.

Arkk Line –messusaunassa oleva Helo Himalaya-kiuas voidaan integroida lauteisiin mustalla lasikauluksella. Himalaya-kiukaan uumenissa on vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa löylyhuoneen jo lämmityksen aikana. Lauteille kiivetessä saunan ilma on valmiiksi miellyttävän kosteaa, ja muutamaa astetta miedompikin lämpö tuntuu ylellisen runsaalta iholla. Löylynautintoa voi varioida höyrystämällä vuorisuolaa tai lisäämällä aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön.

Helon sähkökiuasvalikoimasta löytyy sopivia kiukaita jokaiseen makuun ja messuilla Himalaya-kiukaan lisäksi esillä ovat grafiitinvärinen Cava-kiuas, varaava Rondo-kiuas, joka on heti valmiina saunomiseen, Rocher-kivikiuas sekä seinäkiukaat Vienna ja uutuus Ring Wall II.

Kastorin puukiukaista osastolla esitellään Karhu 20 PK jatkuvalämmitteinen puukiuas sekä vesisäiliömalli Karhu 20 PK VO ja Saga 20 PK, johon mahtuu 150 kg kiuaskiviä. Nykyisin markkinoilla olevat puukiukaat pitää olla CE-merkittyjä ja kiukaat testataan mm CO- ja CO2-päästöjen, hyötysuhteen ja esimerkiksi turvaetäisyyden osalta. Helon ja Kastorin puuta polttavien kiukaiden savukaasujen lämpötilat on testattu VTT:n toimesta ja kiukaidemme savukaasujen maksimilämpötilat jäävät alle vaaditun 600 asteen. Tämä lisäksi puukiukaamme täyttävät myös SFS-7021:n standardin paloturvallisuusnormit. Kastorin ja Helon puukiukaisiin löytyy valikoimastamme myös T-600-luokiteltuja kiuaspiippuja, jotka ovat korkealaatuisia, turvallisia ja CE-merkittyjä.

Helolta löytyy kaikki mitä saunaasi tarvitset ja takaamme nautinnollisia löylyhetkiä tuotteidemme parissa - tervetuloa osastollemme tutustumaan tuotteisiimme ja saamaan ideoita saunan suunnitteluun!

Myynti:

Helo Deco – saunansisustukset: Helo Deco–jälleenmyyjät, joiden yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme www.helocenter.fi/centers

Helo ja Kastor –kiukaat: Helo ja Kastor jälleenmyyjät kautta maan, joiden yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme: www.helo.fi/jalleenmyyjat

 

Liitetiedostot

Helo Oy

Helo Oy kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Group Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma.

Helon tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs