Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Editor Helsinki uskoo painetun sanan voimaan kohdennetusti

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Editor Helsinki uskoo painetun sanan voimaan kohdennetusti

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2015 klo 07:30
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Editor Helsinki lanseerasi viime vuoden lopulla kansainvälisen Hotelier International julkaisun Suomeen. Lehden päätoimittajana toimii Sarah Andrews, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Lonely Planetin toimittajana. Hotelier International kuuluu italialaiseen 50 vuotta vanhaan BtoB-julkaisuja tuottavaan Tecniche Nueve yritykseen.

Hotelier International käsittelee ajankohtaisia Horeca-sektorin aiheita, ja suorapostitetaan Suomessa hotellijohdolle, sisustussuunnittelijoille sekä sisustusarkkitehdeille, ja myös maritime-puolella varustamoiden ja telakoiden päätöksentekijöille. Toukokuun julkaisusta alkaen, jakelussa on mukana myös Suomen Restonomit - SURE ry jäsenet. Hotelier International tarjoaa tarkkaan mietitylle kohderyhmälle mielenkiintoisia näkökulmia ja ideoita maailman johtavien hotelliketjujen päättäjien ja suunnittelijoiden haastatteluilla.

Julkaisu on saanut alkunsa englannissa vuonna 2008, kun muutamat hotellialan toimijat kokivat, että markkinoilla ei ollut olemassa foorumia, joka olisi voinut tuoda hotellialan toimijoita ja toimittajia yhteen. He myös huomasivat kuinka vaikeaa oli saada ajankohtaista tietoa ja sitä kautta inspiraatiota maailman hotellien trendivirtauksista, ideoista, sisustuslinjauksista sekä muista heitä kiinnostavista aiheista. He teetättivät hotellitoimijoiden keskuudessa tutkimuksen, selvittääkseen hotellitoimijoita kiinnostavia aihe-alueita. Tutkimustulosten perusteella rakennettiin ensimmäinen lehti, joka julkaistiin helmikuussa 2009. Lehti on tämän jälkeen laajentunut yli 30:een eri maahan neljännesvuosittaisena julkaisuna. Suomessa julkaistiin viime viikolla vuorossaan toinen Finland-edition.

Nyt suomalaisilla yrityksillä on erinomainen väylä tavoittaa kotimaiset hotellialan päättäjät, mutta myös eurooppalaisia, aasialaisia, eteläamerikkalaisia sekä Lähi-idän päättäjiä.

Seuraava lehti ilmestyy toukokuussa aiheella ruoka ja juoma. Syyskuussa on vuorostaan luvassa kiinteistöjen kunnostamiseen keskittynyt julkaisu ja joulukuussa käsittelemme kokouksia ja tapahtumia.

Lisätietoja:

Valtteri Rantalainen
Editor Helsinki Oy
040 5617703
valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi

Titti Myhrberg
Hotelier International
Key Account Director
+358 (0)45 111 3933
titti.myhrberg(a)editorhelsinki.fi

Tutustu julkaisuun näköislehtenä tästä: Hotelier / Green Issue

 

 

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 040 561 7703 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs