Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Cumulus jatkaa uudistumista

Restel Oy

Cumulus jatkaa uudistumista

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2011 klo 15:46
Julkaisija: Restel Oy

Kotimainen Cumulus-ketju jatkaa hotellien uudistuksia. Huhtikuussa alkavassa hotellihuoneiden perusparannuksessa uudistetaan Cumulus Koskikatu Tampereella sekä Cumulus Turku. Hotellihuoneiden tuleva ilme on raikkaan kodikas ja lisämukavuutta yöpymiseen tuovat uudet vuoteet sekä Cumulus-hotellien Tyyny menu –ohjelma, jossa asiakas voi valita omien mieltymysten mukaisen tyynyn. Cumulus Turun uudistus valmistuu syksyllä 2011, ja Cumulus Koskikadun vastaavasti kokonaisuudessaan kesään 2012 mennessä. Uudistustöistä ei aiheudu haittaa hotellien asiakkaille.

Turku Euroopan kulttuuripääkaupunkina, Tampere nojaa Särkänniemeen

Tampere ja Turku takaavat elämyksellisiä ja vauhdikkaita kaupunkilomia, jotka sopivat niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Lasten kanssa matkustusmukavuus kasvaa majoituttaessa toimivassa ja kodikkaassa Cumulus-hotellissa. Koko perhettä kiinnostavat matkailukohteen tekevät lomapäivistä entistä hauskempia. Cumulus-hotellien kesä on täynnä mielenkiintoisia tuotteita aina huvipuistoista kesäteatteriin. Kotimaan kaupungeissa on tarjolla runsaasti matkailuelämyksiä ja tapahtumia ympäri vuoden. Turun kulttuuritarjonta on tänä vuonna parempi kuin koskaan, sillä kaupunki valittiin vuoden 2011 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Lisävinkkejä tapahtumista saa Cumulus-hotellien kotisivuilta www.cumulus.fi tai hotellin vastaanotoista.

Cumulus-hotellit sijaitseva aivan kaupunkien keskustoissa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Keskustassa sijaitseva kaupunkihotelli sopii sekä tehokkaaseen työmatkustukseen, että rentouttavaan vapaa-ajan lomaan. Cumulus-hotellien kaikissa huoneissa on sekä langallinen että langaton internetyhteys, ja kiireisempi hotellivieras saa aamukahvinsa halutessaan myös mukaan.

Liitetiedostot

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 26 hotellia ympäri Suomea. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkinsa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen. Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys ja se harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja 254 ravintolalla. Liikevaihto on runsaat 357 M€, yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel Oy harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza – ja Holiday Inn –ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen sekä Ikaalisten Kylpylän ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. www.cumulus.fi www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs