Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Aarikan sisustusuutuudet 2015

Aarikka

Aarikan sisustusuutuudet 2015

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2014 klo 09:15
Julkaisija: Aarikka

Helmeilevän iloinen, hauskasti tyylikäs kevät

Aarikan kevät on raikkaan keltainen, mustalla ja harmaalla terästettynä. Myös pääsiäinen on palannut Aarikan tuotevalikoimaan.

Kevään uutuuskuosi on selkeälinjainen, mutta eloisa Palko. Kevyesti retro, raikkaasti moderni Palko-sarja valloittaa kodin sitruunankeltaisena tai tyylikkään mustana. Sarjaan kuuluu purkkeja piensäilytykseen, keittiöpyyhe ja pöytäliina jämäkästä puuvillan ja pellavan sekoituksesta, mukavan kokoinen kassi ja kätevä pussukka. Palko-kuosin on suunnitellut Jaana Wahlsten.

Saija Malilan suunnittelemat Nuppu-maljakko ja Helmi-leikkuulauta yhdistävät pelkistettyyn linjaan Aarikan muotokielestä tutut helmet. Nuppu-maljakon ylöspäin kapeneva muoto tuo kauniisti esille yksittäisen oksan, kevyet kukka-asetelmat ja näyttävät kimput. Maljakon väreinä valkoinen ja helmenharmaa. Näppärän kokoinen, pyökkipuinen Helmi-leikkuulauta sopii myös tarjoiluesineenä arjen kattaukseen.

Kuningatar-tarjoiluvati on juhlapöydän keskipiste, linjakas ja romanttinen, juhlava ja iloinen. Keraaminen kaunotar koristautuu puuhelmin, jotka voi irrottaa puhdistuksen ajaksi. Suunnittelija Pauliina Aarikka.

Pääsiäinen on taas täällä! Suloiset Puput, pienempi Pupunen ja värikäs, puinen Muna ovat palanneet tauon jälkeen tuotantoon. Uusia tulokkaita ovat Tina Willströmin suunnittelemat Loitsunoita ja Kyöpelin noita sekä pääsiäispöydän ryhdikäs komistus, Kukkonen. Nyt saatavana myös Pääsiäisyllätys, jossa samasta paketista löytyy yksi iso ja kaksi pienempää Aarikan puumunaa eri väreissä.

Tuotteet Aarikka myymälöissä, jälleenmyyjillä ja Aarikka verkkokaupassa viikolla 10.

Hintatiedot, kuvauslainat ja yhteydenotto >>

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys. Aarikan ainutlaatuinen suomalainen muotoilu lainaa inspiraationsa luonnosta, ilosta ja pyöreistä muodoista. Korumalliston tuotteet valmistetaan yksittäin käsityönä Suomessa. Korujen päämateriaali on puu, joka Aarikan oman värjäysmenetelmän ansiosta saa kauniin silkkimäisen pinnan. Aarikan korumallisto edustaa kestävää kauneutta, jonka muotokieli ja laatu kestävät vuodesta toiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs