Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » YRTTIUUTTEISTA HELPOTUSTA NAISTENVAIVOIHIN

Mezina Oy

YRTTIUUTTEISTA HELPOTUSTA NAISTENVAIVOIHIN

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2016 klo 14:00
Julkaisija: Mezina Oy

Naisten kuukautisvaivoja voi helpottaa elimistölle lempeällä itsehoitotuotteella. Monipuolinen Chello on varteenotettava tuote kokeiltavaksi hormonien aiheuttamien naistenvaivojen kuten kuukautisten, PMS-oireiden ja jopa vaihdevuosien helpottamiseen. 

Chello sisältää kuukautiskiertoa ja vaihdevuosia helpottavia yrttiuutteita: kiinankarhunputkea, siankärsämöä, voikukkaa, kamomillaa ja puna-apilaa. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmävalmisteen monipuolisuus naistenvaivojen itsehoidossa perustuu juuri näiden kasviuutteiden yhdistelmään.

 

SIANKÄRSÄMÖ AUTTAA

Suomen terveystuotekauppiaiden liitto valitsi siankärsämön vuoden 2016 rohdoskasviksi sen monipuolisen perinnekäytön sekä tieteellisen tutkimuksen vuoksi ja haluaa muistuttaa siankärsämön monipuolisuudesta mm seuraavaa:

Rohdoskäytössä siankärsämö on hyvin monipuolinen. Pääasialliset käyttöalueet sisäisesti käytettynä ovat ruoansulatus, puhdistuskuurit, vastustuskyky, vaihdevuosi- ja prostatavaivat.

Siankärsämö on tuttu pihamailla ja pellonpientareilla kasvava mauste- ja rohdoskasvi. Tätä monipuolista kasvia on käytetty mm. ruokahalua herättämään, ruoansulatusta edistämään, vastustuskykyä kohottamaan, vaihdevuosivaivoihin ja ulkoisesti haavojen hoitoon sekä lihaskipuihin.

Markkinoillamme ei ole juurikaan luontaistuotteita jotka sisältävät siankärsämöä. Chello naistentuote on yksi näistä harvoista.

chello-green-left-sefi-web

MONIPUOLINEN NAISTENTUOTE

Chello on korkealaatuinen tanskalainen ravintolisä. Chello voi helpottaa merkittävästi naistenvaivoja kuukautisia ennen ja niiden aikana sekä vaihdevuosina. Chello sopii hyvin myös hormonikorvaushoidon rinnalle.

Chello on myynnissä terveystuotekaupoissa ja apteekeissa

CHELLO UUDISTUU

Kevään kuluessa Chello -naistentuotetta saa myös B6 -vitamiinilla vahvistettuna. B6-vitamiini auttaa säätelemään normaalia hormonitoimintaa.

  

Lisätiedot: Mezina Oy, toimitusjohtaja Lissu Suursalmi, puh. 010 422 1580

ls@mezina.com, finland@mezina.com, www.mezina.fi

Liitetiedostot

Mezina A/S on tanskalainen perheyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä jo yli 30 vuotta Pohjois-Euroopan markkinoille. Konsernin Suomen tytäryhtiö Mezina Oy on Luontaistuotteiden Tukkukaupan liiton jäsenyritys. Mezina Oy:n tuotteita myy Suomessa yli 800 jälleenmyyjää: apteekit, luontaistuotekaupat ja -osastot, terveystuotekaupat sekä vastuulliset terveystuotteiden verkkokaupat.

Tykkää Facebookissa ja seuraa tuoteuutisiamme: Mezina Finland

www.mezina.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs