Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Yhteisen hyvän puolesta - Osallistu kilpailuun!

Lahden kaupunki

Yhteisen hyvän puolesta - Osallistu kilpailuun!

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 14:15
Julkaisija: Lahden kaupunki

Mitä kaikkea yhteisen hyvän puolesta voikaan tehdä?
Tässä muutamia esimerkkejä: yhteisökasvimaat ja viherkatot, pihakirppikset,
taloyhtiöiden grillikatokset, asukas- ja kyläyhdistysten toiminta, tavaroiden ja vaikka sokerin lainaaminen naapurille. Pienilläkin teoilla on merkitystä! Nyt sinulla on tilaisuus ehdottaa tekoa tai asiaa, joka sinun mielestäsi edistää yhteisöllisyyttä. Teko tai asia voi olla joko perinteinen tai jokin aivan uusi.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Ympäristöviikkoa viettävien kuntien alueelta. Lähetä lyhyt kuvaus (max. yksi A4) tai vaikka kuva teosta/asiasta, jonka haluat mukaan kilpailuun. Ehdotuksesi voit lähettää sähköisesti osoitteessa www.ymparistoviikko.fi tai postitse Lahden seudun ympäristöpalvelut/Ympäristöviikko, PL 126, 15141 Lahti.
Voit tuoda ehdotuksesi myös Lahti INFOon (kauppakeskus Trio).
Jätä ehdotuksesi 16.8.2015 mennessä.

Kilpailun voittajan valitsee raati. Voittaja saa kunniakirjan ja 100 euron palkinnon. Kilpailussa voidaan myöntää myös kunniamainintoja. Palkinnot jaetaan Ympäristöviikolla Ympäristökylässä.

Lisätietoja
Sari Knuuti
p. 050 3878735, sari.knuuti(a)lahti.fi
Lahden seudun ympäristöpalvelut
Vesijärvenkatu 11C, 15140 Lahti

Liitetiedostot

19. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 31.8.-6.9.2015 Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä.

Tänä vuonna Ympäristöviikon teemana on Paikallisuus, joka on myös yhdessä tekemistä. Ympäristöviikolla pohditaan, mitä kaikkea hyvää sanonta ”Pysy lähellä” voi tarkoittaa. Sanonta voi liittyä muun muassa luontoon, ruokaan, ihmisiin, harrastuksiin, talouteen tai kulttuuriin.Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs