Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » What’s cooking Helsinki tuo ruokabloggaajat näytöskeittiöihin

What’s cooking Helsinki

What’s cooking Helsinki tuo ruokabloggaajat näytöskeittiöihin

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 16:32
Julkaisija: What’s cooking Helsinki

Helsingin Teurastamon alueella järjestetään lauantaina 9.4. uusi yleisötapahtuma, What’s cooking Helsinki –ruokakarnevaali. Ilmaisen tapahtuman keskiössä ovat bloggaajat, joiden pitämissä keittiönäytöksissä kokataan ajankohtaisia trendiherkkuja ja bloggaajien omia suosikkireseptejä.

Helsingin Teurastamolla järjestetään 9.4. lauantaina kevään kiinnostavin ruokatapahtuma. Lähes 30 blogeista tuttua ruoanlaiton harrastajaa valloittaa neljä näytöskeittiötä ja kokkaa yleisölle omia suosikkireseptejään iltapäivän ajan. Luvassa on muun muassa parhaita paloja ympäri maailmaa, kiinnostavia uusia hittireseptejä ja kakkumaailman koristelutrendejä.

Näytöskeittiöt avautuvat klo 12 ja yleisönäytöksiä pidetään klo 17 saakka. Mukana näytöksissä ovat muun muassa suosikit Hannan Soppa, Kaikki äitini reseptit, Makeaa, Dr. Sugar, Liemessä ja Tiskivuoren emäntä. Koko näytöskeittiöohjelma blogeineen löytyy osoitteesta http://whatscookinghel.com/kokkausnaytokset/ . Tapahtumaan on vapaa pääsy

Näytösten jälkeen ilta jatkuu ravintola Kellohallissa What’s cooking Helsinki-illallisen merkeissä. Kaikille avoimen illallisen tuottaa heleats yhdessä Five Points Brothersin kanssa ja se perustuu helsinkiläisille raaka-aineille, jotka yleisö on saanut valita äänestyksessä. Illallisen toteuttaa helsinkiläinen kokki, jonka nimi paljastetaan maaliskuussa.

Kaikkien ruokabloggaajien oma päivä

Yleisötapahtuman ja näytöskeittiöiden lisäksi What’s cooking Helsinki järjestää bloggaajille oman oheisohjelman, joka on suunniteltu vahvistamaan bloggaajien tietoja ja taitoja niin ruokakirjoittamisessa, reseptien laatimisessa kuin oman blogin kehittämisessä. Ohjelma on tarkoitettu kaikille ruoasta kirjoittaville blogeille.

- Meille on tärkeää, että kaikki ruoka- ja leivontablogit saavat mahdollisuuden kehittää taitojaan ja tutustua muihin bloggaajiin. Emme halua rajata tapahtumaamme lukijamäärien, suosituimmuuden tai kaupallisten yhteistöiden perusteella. Ruokabloggaamisessa on pohjimmiltaan kyse yhteisöllisyydestä ja ihmisistä, joilla on yhteinen intohimo. Tätä yhteisöllisyyttä What’s cooking Helsinki haluaa tukea, toteavat tapahtuman järjestäjät ruokaviestijä ja -bloggaaja Mari Cadaut sekä ruokamarkkinoinnin ammattilaiset, ruokatoimittajat ja –kirjailijat Johanna Lindholm ja Teresa Välimäki.

What’s cooking Helsinki –tapahtuman järjestävät ruokaviestintään ja –markkinointiin erikoistuneet Makua Oy ja Helsinki Food Company.  Mukana tapahtumaa toteuttamassa ovat Arla, Dansukker, Dekanter, Elektrolux, Fiskars, Kikkoman, Pernod Ricard Finland, Rajamäen ja Saga.

Lisätietoa

Mari Cadaut, 040 5878053, mari.cadaut@viestintamakua.fi

Johanna Lindholm, 0408308973, johanna.lindholm@helsinkifoodcompany.fi

Teresa Välimäki, 040 826 0622, teresa.valimaki@helsinkifoodcompany.fi

www.whatscookinghel.com, www.facebook.com/whatscookinghel/
Twitter ja Instagram: @whatscookinghel  #whatscookinghel

Lisätietoa illallisesta:
https://www.facebook.com/events/555822634584370/, http://heleats.com/events/whats-cooking-helsinki/
Illalliskortin nopean varaajan hinta 9.3. saakka on 49 e, minkä jälkeen illalliskortin saa lunastaa 59 euroon. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs