Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Vuoden 2015 Salpauskokki on Arttu Ahonen

Koulutuskeskus Salpaus

Vuoden 2015 Salpauskokki on Arttu Ahonen

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2015 klo 09:03
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Ensimmäisen vuoden kokkiopiskelija Arttu Ahonen voitti Salpauskokki-kilpailun, joka järjestettiin keskiviikkona 18.2. Salpauksen Kulinaaritalossa. Voittaja-annos sisälsi täytettyä rypsiporsaan sisäfileetä, jaloviinakastiketta, peruna-palsternakkapyreetä sekä hunajaisia juureksia.

- Tasaisen kilpailun ratkaisi Artun hyvin tehty suunnitelma sekä kaunis ja tasapainoinen annos, perusteli tuomaristo, joka koostui Päijät-Hämeen Keittiömestarit Ry:n jäsenistä.

Salpauksen kokkiopiskelijoiden välisessä kilpailussa oli tehtävänä valmistaa alkuruoka ja pääruoka etukäteen laaditun suunnitelman mukaisesti. Aikaa valmistukseen ja esillepanoon oli kolme tuntia.

Arttu Ahosen seuraava haaste on kokkien ja tarjoilijoiden SM-kilpailu, joka järjestetään Lahdessa, Salpauksen Kulinaaritalossa 25.–26.3.2015. Kilpailuun osallistuu Salpauksesta myös kolmannen vuoden kokkiopiskelija Joonas Joukainen.

Lisätietoja:
lehtori Vesa Työppönen, puh. 044 708 0670
Koulutuskeskus Salpaus

 

Liitetiedostot

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 850.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs