Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Virgin Oil Co. uudisti ruokalistansa

HOK-Elanto

Virgin Oil Co. uudisti ruokalistansa

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2012 klo 00:15
Julkaisija: HOK-Elanto

Virgin Oil Co. tarjoaa kevättalven piristykseksi asiakkailleen täysin uusia antimia päivitetyltä ruokalistaltaan. Suuressa suosiossa olevat klassikkoannokset ja puilla lämmitettävässä uunissa kypsyvät, maittavat pizzat ovat edelleen valikoimissa, mutta ruokalistalle on ilmaantunut useita uusia tuttavuuksia hyvän ruoan ystävien iloksi.

Jäätelöstä nauttiville on luvassa todellisia herkutteluhetkiä, sillä ruokalistalle on lisätty vedet kielelle herauttava jäätelövalikoima. Nämä aidot italialaiset jäätelöt sopivat hyvin yhteen Virgin Oil Co.:n uudistetun ruokalistan muiden annosten kanssa ja täydentävät esimerkiksi jälkiruokina amerikanitalialaisen keittiön aromeja tulvivan ateriakokonaisuuden. 

Virgin Oil Co.:n tasokas viinivalikoima istuu jäätelöiden tavoin hyvin ruokalistan amerikanitalialaiseen makumaailmaan. Viinilistalle valitut viinit ovatkin lähtöisin joko yhdysvaltalaisilta tai italialaisilta viinitiloilta.

Virgin Oil Co.:ssa vieraillessa kannattaa tutustua myös WDC-menuun. Helsingissä sangen ajankohtaisen muotoiluteeman innoittama WDC-menu on Virgin Oil Co:n uudistetun ruokalistan tavoin tulvillaan mielenkiintoisia ja maittavia makuelämyksiä.


Lisätietoja:

Petri Mälkiä
ravintolajohtaja 
HOK-Elanto
Ravintola Virgin Oil Co.
puh. 010 76 64001
faksi 010 76 64009
petri.malkia@sok.fi
www.hok-elanto.fi


Virgin Oil Co.
Mannerheimintie 5
Kaivopiha
00100 Helsinki
puh. 010 76 64000
www.virginoil.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs