Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » VERSO-HÄRKÄPAPUTUOTTEIDEN TUNNETTUUS KASVUUN M4E-RAHASTON TUELLA!

Verso Food Oy

VERSO-HÄRKÄPAPUTUOTTEIDEN TUNNETTUUS KASVUUN M4E-RAHASTON TUELLA!

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2015 klo 11:00
Julkaisija: Verso Food Oy

Suomalaisista härkäpavuista kuluttajatuotteita kehittävä Verso Food Oy on saanut kasvua vauhdittavan sijoituksen M4E-rahastolta. Sijoituksen avulla voidaan merkittävästi lisätä panostusta Verso Härkäpaputuotteiden mainontaan ja markkinointiin. Media for Equity eli M4E-rahasto tarjoaa kasvuyrityksille valtakunnallista medianäkyvyyttä osakkeiden vastineeksi.


Verso – uusi tuotemerkki ja uudenlaiset härkäpaputuotteet tutuiksi kuluttajille

Verso-tuotteet perustuvat suomalaiseen härkäpapuun, joka pitkästä historiastaan huolimatta on monelle kuluttajalle uusi tuttavuus. Verso Food Oy:n härkäpaputuotteet ovat kätevä, helppo ja nopea tapa tuoda hyvälaatuista kasviproteiinia ruokavalioon. Verso Food Oy käyttää saamansa M4E-sijoituksen medianäkyvyyden lisäämiseen. Verso on vielä suhteellisen uusi tuotemerkki, jonka tunnettuuden lisäämisessä mainonta ja muu medianäkyvyys ovat avainasemassa.

 

”M4E-rahaston tuella olemme pystyneet käynnistämään mm. TV-mainonnan. Marraskuussa toteutettu Verso Granola –mainoskampanja on mukavasti kasvattanut granoloiden kysyntää, joten saamamme sijoitus on ollut oleellisessa asemassa myynnin kasvattamisessa. Ilman medianäkyvyyttä moni kuluttaja ei edes osaisi etsiä kaupassa uudenlaisia, käyttövalmiita Verso Härkäpaputuotteita”, Verso Food Oy:n toimitusjohtaja Tarja Ollila kertoo.

 

Verso Food Oy tuo suomalaisen proteiinirikkaan härkäpavun takaisin ruokalautasillemme

Verso Food Oy kehittää ja markkinoi tuotteita, joiden pääraaka-aineena ovat suomalaiset härkäpavut. Jatkuvasti laajentuvaan valikoimaan kuuluvat tällä hetkellä Härkäpapurouheseos, Härkäpapugranola Natural, Härkäpapugranola Karpalo, Luomu Esikypsennetyt kokonaiset härkäpavut ja Luomu Esikypsennetty härkäpapumurska. Vaihtoehto löytyy jokaiselle aterialle.

Kaikki Verso Härkäpaputuotteet sisältävät runsaasti hyvälaatuista kasviproteiinia sekä ravintokuitua. Lihan ja lihavalmisteiden käytön kohtuullistamista ja kasvisten käytön lisäämistä korostetaan uusimmissa ravitsemussuosituksissa niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa sekä ravitsemuksellisin että ekologisin perustein. Verso Härkäpaputuotteet auttavat huolehtimaan hyvälaatuisen proteiinin saannista kasvis- ja vegaaniruokavaliossa sekä sekaruokavaliossa, kun lihankäyttöä halutaan vähentää. Ruokaohjeita ja käyttövinkkejä osoitteessa www.versofood.fi.

 

M4E-mediarahasto on kuluttajatuotteita ja –palveluita tarjoavien yritysten kasvun vauhdittaja 

MTV:n media-aikaa kasvuyrityksiin sijoittava Media For Equity (M4E) -rahasto perustettiin viime kesänä vauhdittamaan kuluttajille tuotteita ja palveluita tarjoavien kasvuyritysten kasvua. M4E-rahasto tarjoaa kohdeyrityksilleen valtakunnallista ja/tai alueellista medianäkyvyyttä MTV:n televisio- ja radiokanavilla sekä verkkopalveluissa.

”Suomalaiset elintarvikeinnovaatiot ovat M4E-rahastolle erittäin toivottuja sijoituskohteita. Uskomme pitkälle jalostettuihin elintarvikeklusterin avauksiin Suomen talouden ja viennin tukijalkoina. Olemme iloisia, että voimme osaltamme olla auttamassa kasvavaa yritystä sen alkutaipaleella, ja mahdollistamassa mainonnan avulla myynnin kehitystä ja kuluttajien tietoisuutta uusista tuotteista”, M4E-rahaston sijoitusjohtaja Riitta Palmén sanoo.

  

Lisätiedot: 

Tarja Ollila, toimitusjohtaja, Verso Food Oy, 0400 77069, tarja.ollila@versofood.fi

www.versofood.fi.

Riitta Palmén, sijoitusjohtaja, M4E Finland Management Oy, puh. 040-900 9469
www.m4e.fi

Liitetiedostot

Verso Food Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää, tuottaa, markkinoi ja myy suomalaisista pääraaka-aineista valmistettuja tuotteita Verso-tuotemerkillä. Nyt markkinoilla olevien tuotteiden pääraaka-aineena on suomalainen härkäpapu. 

Vähittäismyymälöistä löytyvät Verso-tuotteet marraskuussa 2015: 

Härkäpapurouheseos, Härkäpapugranola Natural, Härkäpapugranola Karpalo, Luomu Esikypsennetyt kokonaiset härkäpavut, Luomu Esikypsennetty härkäpapumurska

Verso Food Oy:n liikeideana on osallistua maailman pelastamiseen kehittämällä ja tuomalla markkinoille paikallisia eettisesti ja ympäristön kannalta kestäviä, runsaasti kasviproteiinia sisältäviä tuotteita.

Verso Food Oy:n johdossa ja taustalla toimii kokeneita elintarvikealan osaajia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs