Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Veneton viinejä ja ruokia ravintola Aurorassa

Radisson Blu

Veneton viinejä ja ruokia ravintola Aurorassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2012 klo 09:14
Julkaisija: Radisson Blu

Veneton viinejä ja ruokia ravintola Aurorassa 4.9. alkaen

 

Venetolla on iso rooli Auroran syksyssä, kun Vini & Veneto -kampanjan vetonaulat, alueen upeat viinit ja huolella valmistetut ruoat, kutittelevat auroralaisten makunystyröitä 4.11. asti. Viinit ovat yli satavuotiaan, Valpolicellan alueen sydämessä sijaitsevan, perinteikkään Luigi Righettin viinitalon taidonnäytteitä.

 

Italiassa viini on ruoan tasaveroinen kumppani ja tärkeä osa ateriaa. Veneto paikallisine rypälelajikkeineen on yksi Italian merkittävimmistä viinialueista ja sen punaviinit ovat myös kansainvälisesti tunnettuja. ”Paikalliset rypäleet ovat omaleimaisuudessaan kiinnostavia ja olemme halunneet nostaa nyt esille viinien eroja ja niiden roolia ruokien makuvivahteiden korostajina. Luigi Righettin mainiot punaviinit, täyteläinen Campolieti Valpolicella Ripasso, makean mausteinen Capitel de’Roari Amarone della Valpolicella ja hedelmäinen Recioto della Valpolicella, herättelevät aisteja ja nostattavat nautintoa täyteläisten Vini & Veneto -ruokiemme rinnalla”, kertoo ravintolapäällikkö Marko Markkanen.

 

Kaikkialla Italiassa ruokaan, raaka-aineisiin ja viiniin suhtaudutaan intohimoisesti. Myös Veneton alueen omat ainekset ovat paikallisten mielestä maan parhaimpia ja ainoita oikeita, ruokien valmistustavoista puhumattakaan. Vini & Veneto -kampanja nostaa Auroran lautasille monia venetolaisen keittiön helmiä: mereneläviä, maa-artisokkaa, sahramirisottoa ja ankkaa, timjamipolentaa ja ylikypsää karitsaa. Aterian huipennukseksi ravintola ehdottaa limoncellopäärynöitä tai herkullista suklaakakkua. ”Aitoitalialaiseen tapaan myös me suhtaudumme palveluumme, raaka-aineittemme tuoreuteen ja laatuun sekä ruokiemme valmistukseen ja viineihin suurella ylpeydellä joka päivä”, Markkanen korostaa.

 

Lisätiedot:

Marko Markkanen, ravintolapäällikkö, ravintola Aurora, puh. 050-388 3425 marko.markkanen@radissonblu.com   

Minna Vainio, ketjupäällikkö, SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82 842, minna.vainio@sok.fi

Kaikkia Italian makujen inspiroimia ravintoloita yhdistää konstailematon ruoka, rento lämminhenkisyys, aisteja virittävä miljöö sekä mutkattoman vieraanvarainen palvelu. S-ryhmän Italian makuiset ravintolat sijaitsevat hotellien yhteydessä. Radisson Blu Hotelleissa sijaitsevat ravintola Viola Helsingissä, Ranta Espoossa, Aurora Turussa ja Sassi Oulussa. Trattoria Tammerin Puisto sijaitsee Sokos Hotel Tammerissa, Tampereella ja Trattoria Aukio uudessa Sokos Hotel Paviljongissa Jyväskylässä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs