Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Vappu on kevään kiireisin pizzapäivä

Vappu on kevään kiireisin pizzapäivä

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2016 klo 10:00
Julkaisija: Pizza-online.fi

Vappu on yksi vuoden hittipäivistä ruoan nettitilauksien osalta

Suomen suurimmalla tilausruoan nettisivustolla Pizza-online.fi:llä vappu on yksi vuoden vilkkaimmista päivistä. Kevään iloisinta juhlaa vietetään usein rennolla otteella ystävien seurassa, ja varsinkaan vappupäivänä ei haluta hikoilla keittiössä. Tänäkin vuonna tilauskannan odotetaan olevan vähintään edellisvuosien kaltainen.

Jo useana vuonna peräkkäin vappupäivä on eronnut suuremmalla tilausmäärällä tavallisen viikon kiireisimmästä päivästä, sunnuntaista. Esimerkiksi vuonna 2015 vappupäivänä toimitettiin 12 000 tilausta. Määrä on lähes puolitoistakertainen viime vuoden sunnuntaitilausten keskiarvoon verrattuna.

– Monet juhlistavat vappua jo vappuaattona. Siksi vappupäivänä halutaan ottaa rennommin ja käyttää aikaa keittiön sijasta rentoutumiseen ja mukavaan yhdessäoloon. Tilausruoka on helppo tapa tyydyttää juhlijoiden nälkä ja välttää päänsärky lieden äärellä, kertoo Pizza-online.fi:n markkinointipäällikkö Roni Eskola.

Vappusunnuntai voi kasvattaa tilausruoan kysyntää arkipäivälle sijoittuvaan vappupäivään verrattuna, sillä monet saattavat juhlia kavereiden, ystävien ja perheen kanssa jo perjantaista alkaen. Sen vuoksi helpot ateriaratkaisut ovat oivallinen ratkaisu varsinaiselle juhlapäivälle. Lisäksi sunnuntait ovat normaalistikin Pizza-online.fi:n vilkkaimpia päiviä. Vuonna 2016 sunnuntaitilauksia on tehty keskimäärin yli 10 000 kappaletta.

– Tänä vuonna sunnuntaille sijoittuva vappupäivä merkitsee meille varmasti aiempaa vilkkaampaa vappua. Monet ovat juhlistaneet vappua jo perjantaista lähtien, joten helpot ja vaivattomat ruokavaihtoehdot houkuttavat varmasti, pohtii Eskola.

Suomalaiset haluavat itse valita pizzatäytteensä vappunakin

Pizza-online.fi:n käyttäjätilastojen mukaan omavalintaisia täytteitä sisältävä Fantasia-pizza on Suomen suosituinta tilausruokaa kaikkialla maassa, myös vappuna. Hopeasijaa pitää kebab ranskalaisilla ja pronssille kapuaa rullakebab. Tieto perustuu Pizza-online.fi:n yli 600 ravintolan koko maan kattaviin tilaustietoihin.

Lisätietoja:
Delivery Hero Holding GmbH
Roni Eskola, Suomen toimialueen markkinointipäällikkö
roni.eskola@deliveryhero.com, +49 174 2183 912

Viestintä:
Rianno Communications Oy
Karri Harju
karri.harju@rianno.fi, +358 44 201 1077

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs