Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » UUSIA TUULAHDUKSIA BÖRS NIGHT CLUBISSA

Turun Osuuskauppa

UUSIA TUULAHDUKSIA BÖRS NIGHT CLUBISSA

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2011 klo 14:15
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Börs Night Club on toiminut kolme vuosikymmentä osana Sokos Hotel Hamburger Börsin ravintolakokonaisuutta. Yökerho on vuosien varrella tullut tunnetuksi kuuluisista esiintyjistä ja saavuttanut asemansa korkealuokkaisella ravintolapalvelulla. Vuosien varrella ravintolakulttuuri, lainsäädännöt sekä asiakkaiden vaatimukset ovat muuttuneet, mutta Börs Night Club on seurannut kehitystä ja pitänyt ykkösasemansa Turun yöelämässä. Nyt on jälleen aika muutoksille. 

”Edellisestä suuresta koko yökerhon remontista on kulunut viisi vuotta ja nyt päätimme tehdä pientä kasvojen kohotusta yökerhoomme. Asiakkaamme ovat toivoneet jo pitkään suurempaa tanssilattiaa ja tämä oli yksi tärkeimpiä lähtökohtia, joita halusimme lähteä toteuttamaan. Vappuviikonlopusta lähtien meillä on nyt yökerhossa lähes tuplasti enemmän tanssilattiatilaa kuin ennen. Parannamme myös osaltaan baarien ilmettä ja toimivuutta. Börs Night Clubin yhteydessä oleva Irish Night Pub saa myös kokonaan uuden mustanpuhuvan ”trendigootti” -ilmeen. Yökerhon yhteydessä toimii myös Börsin Puisto, johon bileet laajenevat joka ilta, ja samalla asiakkaat pääsevät hengähtämään ulkoilmaan terassin tunnelmaan. Tulevaisuudessa tulemme panostamaan myös enemmän esiintyjiin ja erilaisiin teemailtoihin. Tulevista esiintyjistä mainittakoon mm. torstaina 9.6. Petri Nygård Maailmankiertue”, kertoo ravintolapäällikkö Rami Kalliomäki. 

Börs Night Clubissa on vuosien varrella esiintynyt monia kotimaisia ja ulkomaisia tähtiesiintyjiä, muun muassa Darude, K-System, Jenni Vartiainen, Yö, Maija Vilkkumaa, Apulanta, Ian Van Dahl, Jean S, Andre Wickström ja monet muut kuuluisuudet. 

­­ ”Börs Night Club on saavuttanut historiansa aikana hyvän maineen ja noussut Turun yöelämässä brandiksi. Toimintaa on silti jatkuvasti kehitettävä ja elettävä ajan hermolla. Kilpailu yöravintoloiden välillä on kovaa ja haluamme tulevaisuudessakin tarjota asiakkaillemme parhaita ravintolapalveluja. Börs Night Clubin etuna kovassa kilpailussa on paras sijainti Kauppatorin laidalla sekä monipuolisuus, koska voimme tarjota paljon erilaisia elämyksiä ja tyylejä saman katon alla, jotka soveltuvat hyvin monipuoliselle asiakaskunnalle”, kertoo markkinointiassistentti Vesa Wikström. 

Börs Night Club on yksi Suomen vanhimmista yökerhoista. Se on toiminut yhtäjaksoisesti samalla paikalla ja samalla nimellä jo vuodesta 1979. Matkan varrelle on mahtunut monta erilaista yöravintolakulttuuria. 80-luvulla yökerhossa oli tapana ruokailla illan aikana, kun taas 90- ja 2000-luvuilla yökerhokulttuuri on muuttunut täysin bailauspainotteiseksi. 

Lisätiedot:

Rami Kalliomäki, ravintolapäällikkö, puh. 040 575 9323, rami.kalliomaki@sok.fi.
Anssi Tähtinen, ravintolaryhmän johtaja, puh. 010 764 5002, anssi.tahtinen@sok.fi

Börs Night Club palvelee Sokos Hotel Hamburger Börsin yökerhona ja on osa Turun Osuuskaupan Matkailu- ja ravitsemistoimialaa, joka käsittää yhteensä 33 ravintolaa ja 4 hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 4 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 22 S-marketia, 23 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 20 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli 120 000 asiakasomistajataloudelle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs