Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Uusi Coffee House Helsingin Kannelmäkeen

HOK-Elanto

Uusi Coffee House Helsingin Kannelmäkeen

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2011 klo 13:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Helsingin Prisma Kannelmäen yhteyteen avataan uusi Coffee House kahvila 14.2.2011. Aikaisemmin Kannelmäen kahvilana tunnettu paikka on saanut remontissa täysin uuden ilmeen, ja se tarjoaa entistäkin viihtyisämmät puitteet kahvitteluun ja rentoon yhdessäoloon.

Coffee House on kahvin ystävän keidas, joka tarjoaa kahvinautintoja useissa eri makuvaihtoehdoissa. Laadukkaat kahvijuomat pohjautuvat perinteiseen, pehmeän voimakkaaseen Momento-espressoon. Momento on saanut UTZ-sertifioinnin, joka merkitsee, että se on tuotettu vastuullisesti, ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien.

Lounaaksi Coffee Housesta saa maittavia salaatteja ja leipiä, joiden lisukkeet voi valita laajasta valikoimasta. Ravintolapäällikkö Liina Liehunen suosittelee maistamaan erityisesti meheviä täytettyjä focaccioita ja rapeita ruisleipiä. Kahvin kanssa kannattaa kokeilla suussasulavia kakkuja, joita löytyy montaa eri laatua. Lapsille ja muille makean nälkäisille on tarjolla herkullisia jäätelöannoksia.

Coffee House Kannelmäen miljöötä on päivitetty, joten se poikkeaa sisustukseltaan hieman muista Coffee Houseista. Keskeinen sijainti ja erinomaiset kulkuyhteydet tekevät siitä varteenotettavan taukopaikan tulla kauempaakin. Coffee House Kannelmäessä on 123 asiakaspaikkaa.

Coffee House Helsinki Kannelmäki

Avoinna ma–pe 8–20.30, la klo 8–18 ja su klo 12–18

Osoite: Kantelettarentie 1

Ravintolapäällikkö: Liina Liehunen p. 010 76 63860 liina.liehunen@sok.fi

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Riikka Juslenius puh. 010 76 60664 riikka.juslenius@sok.fi

Coffee House on trendikkään viihtyisä ja raikkaan moderni kahvilabaari kaupungin tai kauppakeskuksen sydämessä. Se tarjoaa laajan valikoiman espressopohjaisia kahveja, makeita ja suolaisia kahvilatuotteita sekä raikkaita salaatteja kansainvälisiä vivahteita sisältävässä miljöössä. Suomessa on 24 S-ryhmään kuuluvaa Coffee House -kahvilabaaria sekä yksi Virossa, Tallinnassa. Coffee House -kahvilabaarit työllistävät noin 190 henkilöä.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs