Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » UUDEN APLIKAATION AVULLA HERKULLISIA PINAATTIUUTERESEPTEJÄ

Polar Pharma

UUDEN APLIKAATION AVULLA HERKULLISIA PINAATTIUUTERESEPTEJÄ

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2014 klo 14:15
Julkaisija: Polar Pharma

Ruotsin suurimman päivälehden mukaan pinaattiuute on laihdutuskeino, joka todella toimii. Uusin laihdutusinnovaatio näyttää olevan pinaattiuute. Sen on tuonut ravintolisänä Suomen markkinoille Polar Pharma Oy. Uute on vallannut markkinoita ympäri maailmaa, ja sitä ollaan parhaillaan viemässä myös USA:n markkinoille. Pinaattiuutteen teho perustuu luonnollisiin tylakoideihin, jotka vaikuttavat ruoansulatukseen ehkäisten näläntunnetta. Kyseessä on uusi ja tehokas lähestymistapa laihdutukseen.

Tapoja liittää pinaattiuute osaksi päivittäistä ruokavaliota on lukemattomia. "Haluamme, että mahdollisimman paljon erilaisia reseptejä ja käyttötapoja on helposti kaikkien saatavilla", kertoo Polar Pharma Oy:n toimitusjohtaja Jori Pennanen aplikaation kehittämisen taustoista. "Painonhallinnan ja laihduttamisen tulee olla miellyttävää ja helppoa, jotta motivaatio säilyy. "EATLESS aplikaatiosta löytyy helposti uusia herkullisia ja innovatiisia reseptejä kenen tahansa käyttöön", jatkaa Pennanen. Julkaistun aplikaation tarkoituksena on hyödyntää pinaattiuutteen käyttäjien luovuutta erilaisten reseptien kehittelyssä. Julkaistut reseptit ovat kaikkien käyttössä. Aplikaation käyttäjät voivat voittaa kuuden kuukauden annoksen EATLESS-uutetta. Lisäksi voittajaa haastatellaan ja resepti haastatteluineen julkaistaan sosiaalisessa mediassa.

Eatlessa aplikaatio on ladattavissa tästä linkistä:

https://itunes.apple.com/gb/app/eatless/id885467260?mt=8

 

Liitetiedostot

Polar Pharma Oy on ravintolisiin ja urheiluravinteisiin erikoistunut markkinointiyritys. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hart-Sport ja Gutzy kotimaiset urheiluravinteet sekä Freestream Fruitflow, EATLESS Appethyl ja Tonalin ravintolisät.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs