Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Unelmaleivoskilpailu Salpauksessa ke 20.2. – haussa SAKUstars-nimikkoleivos

Koulutuskeskus Salpaus

Unelmaleivoskilpailu Salpauksessa ke 20.2. – haussa SAKUstars-nimikkoleivos

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2013 klo 08:28
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat kilpaa unelmaleivoksia keskiviikkona 20.2. klo 8.15–12.45. Unelmaleivoskilpailu järjestetään Lahdessa, Ståhlberginkatu 2 A:n opetuskeittiössä. Unelmaleivoskilpailussa haetaan nimikkoleivosta SAKUstars-kulttuurikilpailuun, jonka Koulutuskeskus Salpaus järjestää Lahdessa 16.–18.4.2013.

Unelmaleivokset arvioidaan klo 13–14, ja kolmen parhaan leivoksen tekijät palkitaan.

– Leivosten arvioinnissa kiinnitetään huomiota ulkonäköön, makuun, rakenteeseen ja innovatiivisuuteen. Hauskuudestakaan ole haittaa, kertoo Salpauksen koulutuspäällikkö Katharina Shemeikka.

Leivosten tulee toimia massatuotannossa ja liittyä Lahden SAKUstars-kisojen teemaan, joka on Unelmien amis. Leivoksia arvioi elinkeinoelämän, median ja Salpauksen edustajista koostuva tuomaristo.

Kilpailuun osallistuu Koulutuskeskus Salpauksen leipuri-kondiittoriopiskelijoita joko yksin, pareittain tai kolmen hengen ryhmissä. Jokainen kilpailija tai ryhmä valmistaa tasan 20 unelmaleivosta. Kilpailijat saavat tehdä leivoksen suunnitelman sekä esivalmistelutöitä etukäteen.

SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Lajeja on noin 40. Vuoden 2013 SAKUstars-kilpailuun Lahti Halliin odotetaan 700–800 kilpailijaa.

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Katharina Shemeikka, puh. 050 526 5938
Koulutuskeskus Salpaus

 

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs